Деми Ловато сияе в две визии на премиерата на документалния й филм

Вчера бе премиерата на първите два епизода от документалния сериен филм за Деми.

Над две години след почти фаталното предозиране на Деми Ловато и месеци, след като тя се върна на сцената и започна да говори открито по темата, вече можем да гледаме първите две серии от документалния филм, които разкриват всичко за времето преди и след инцидента.

За повода Деми организира ковид премиера – с автокино, червен килим и кратък концерт.

На събитието присъстваха редица известни лица, сред които и Ким Кардашиян и много от близките на певицата.

За повода Деми избра два стилни тоалета – по червения килим се разходи с драматична визия с блейзър тип рокля от френската марка Martin Martin, а за изпълнението си след това тя смени аутфита с нещо по-кежуал – блуза от Balenciaga и панталон от Givenchy.

Деми Ловато претърпяла три инсулта и сърдечен удар след предозирането

Първите два епизода от общо четирите серии на документалния филм за Деми разкриха, че проектът е бил започнат още преди тя да предозира, но след събитията от 2018 година, фокусът на филма изцяло се е променил.

В откровен разговор по темата Деми споделя за тежките хранителни режими, на които се е поставяла преди предозирането й и как те са я пречупили до степен, в която е изгубила контрол над себе си.

Изкуството да започнеш на чисто: Деми Ловато в нови искрени признания

Певицата разказва и как смъртта на баща й е повлияла допълнително проблемите, през които преминавала. Той също се е борил със зависимостта, но за съжаление, е изгубил битката. Точно по тази причина Деми напълно елиминира алкохола и само месец преди предозирането тя отпразнува шест години трезвеност. Но дългото време рестрикции както към диетата, така и към алкохола, предизвикали обратния ефект и накрая довели до задълбочаване на проблема.

Деми Ловато за връзките и любовта, за зависимостта към алкохола и наркотиците, за новото начало

Вижте още от признанията на Деми, както и гледната точка на близките й приятелите й в първия епизод от документалния сериен филм:

Popular