Деми Ловато за връзките и любовта, за зависимостта към алкохола и наркотиците, за новото начало

Малко преди официалната премиера на документалния филм за живота й, Деми Ловато разказва повече за случилото се през последните години.

От диетите, през наркотиците до сексуалността й – певицата смело отвори врата към най-личните теми от живота си напоследък в интервюто си за Glamour.

Пред изданието тя признава, че вече се идентифицира като куиър (queer) и е осъзнала, че е привлечена не само към противоположния пол, след като годежът й с Макс Ерих се провали.

“През последната година бях сгодена за мъж и когато това не се получи, го приех като голям знак. Мислех, че ще прекарам живота си с някого. Сега, щом това няма да се случи, чувствам успокоение, че мога да призная моята истина”, споделя Деми.

“Събрах се с момиче и си казах “Това ми харесва много повече”. Чувствах го по-добре, по-правилно. С някои мъже, с които съм била, когато ставаше дума за секс, получавах нещо като първична негативна реакция”, допълва певицата. “Дори не зависеше с кого съм. Просто открих, че не искам да съм интимна с никой от противоположния пол.”

В интервюто си Деми говори и за зависимостта. Признава, че когато й е било трудно и е нямала към кого да се обърне, е търсила утеха първо в храната, а след това в алкохола и наркотиците.

Сега, след предозирането и множество опити напълно да се раздели със зависимостите си, е избрала неутрален вариант.

Когато става дума за храната, тя опитва да практикува интуитивно хранене и не се ограничава – яде това, което иска, когато си поиска, и то без срам. Тази диета я кара да се чувства толкова добре, че е решила да опита да постигне този баланс и с алкохола и тревата.

Ловато споделя, че един ден е осъзнала, че крайното отказване от каквото й да е не е начинът, по който смята, че ще се справи. Разказва, че след разговор с ментора й, който й помага по пътя на възстановяването, е взела това необичайно решение.

“Нещо не беше наред. Имах една страна от живота си, в която напълно се освобождавах от ограниченията, и друга страна, следвайки програма, която ми казва, че ако позволя най-малката грешка, ще умра“, споделя Деми.

Деми Ловато претърпяла три инсулта и сърдечен удар след предозирането

Още на 17-годишна възраст Деми Ловато посяга към наркотиците и дълго време се бори със зависимостта наред с проблемите с психичното й здраве – биполярно разстройство и булимия. Кулминацията на проблема й настъпи през 2018 година, когато предозира и за малко не загуби живота си. Сега тя е най-сетне готова да говори за случилото се и повече по темата ще разберем в предстоящия документален филм за нея. Премиерата на “Demi Lovato: Dancing with the Devil” ще можем да гледаме в YouTube на 23 март.

Popular