Изкуството да започнеш на чисто: Деми Ловато в нови искрени признания

Седмица преди официалната премиера на документалния филм за живота й разбираме нови шокиращи признания.

Деми Ловато за първи път разговаря искрено за нощта, в която е предозирала. Макар и тогава за малко да не загуби живота си, за съжаление, това не е било единственото травматично преживяване.

Певицата признава, че дилърът й се е възползвал от нея сексуално, докато тя е била под влиянието на наркотиците. “Когато ме откриха, бях гола, цялата синя и буквално изоставена да умра, след като той се възползва от мен”, споделя Деми.

Още по-плашещото е, че това не е първото й подобно преживяване. В интервюто за документалния филм тя разкри, че когато е била тийнейджър, е станала жертва на изнасилване.

“Тогава бях част от група хора, работещи за Disney, които публично заявяваха, че запазват първия си път за след брака. А аз нямах романтичен първи път”, споделя Деми. “Очакваше се от мен да изляза пред всички и да заявя, че имам пръстен на девствеността, а шест месеца по-късно да кажа “Ами, всъщност правих секс, макар че беше изнасилване.” Някои хора нямаше да го видят по този начин”, разказва още певицата.

Деми Ловато за връзките и любовта, за зависимостта към алкохола и наркотиците, за новото начало

Ловато споделя, че дори е признала за случилото се, но никакви действия не са били предприети и насилникът й продължавал да се снима във филми и въпросът не бил поставен публично. “Трябваше да го виждам постоянно, затова спрях да се храня и търсех начини да се справя със случилото се”, споделя Деми.

Оттам започват и много й психически и здравословни проблеми, включително булимията. По-късно тя е диагностицирана с биполярно разстройство и публично споделя за това. Днес Ловато е получила второ мнение по въпроса и знае, че не страда от биполярност и поставената й диагноза е била погрешна.

“Споделих публично, когато разбрах, че съм с биполярно разстройство, защото смятах, че това ще обясни действията ми”, спомня си Деми.

Деми Ловато претърпяла три инсулта и сърдечен удар след предозирането

Премиерата на Demi Lovato: Dancing with the Devil ще можем да гледаме на 23 март в YouTube.

Popular