Какво знаем за „Only Murders in the Building“, сезон 3?

„Only Murders in the Building“ с участието на Селена Гомес, Мартин Шорт и Стив Мартин, дебютира като най-гледаната комедийна поредица в платформата за стрийминг по време на премиерата си през 2021 г.

Седмици след като сезон 2 започна да се излъчва, от Hulu са готови да ни зарадват с нови епизоди на хаос и мистерия. И, да, очевидно ще има още убийства в сградата.

В неделя, 12 март, стрийминг платформата пусна първи кадри, които ще видим заедно по-долу. Благодарение на тях ставаме свидетели и на актьорската игра на кралицата Мерил Стрийп като най-новия член на емблематичния състав.

А ето и всичко, което знаем досега за сезон 3 на „Only Murders in the Building“, който според последно прессъобщение идва съвсем „скоро“.

Селена Гомес, Мартин Шорт и Стив Мартин се завръщат

Триото, обсебено от истинските престъпления, отново ще влезе в ролите си на Чарлз-Хейдън Савидж /Стив Мартин/, Мейбъл Мора /Селена Гомес/ и Оливър Пътнам /Мартин Шорт/.

Все още няма информация дали звездите от сезон 2 Кара Делевин и Нейтън Лейн ще се завърнат на екран.

Още едно убийство в Аркония

Финалът на втори сезон завършва с още едно убийство, тъй като Бен /Пол Ръд/ изглежда умира, докато играе в пиеса срещу Чарлз.

Пол Ръд и Мерил Стрийп се присъединяват към актьорския състав

Говорейки за Пол Ръд, актьорът, който играе Бен, се снима и в сезон 3. Изненада, нали така.

На 17 януари Селена сподели кратко видео с актьорския състав на трети сезон на „Only Murders in the Building“, което включва изненадващата поява на впечатляващата Мерил Стрийп.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Selena Gomez (@selenagomez)

На 12 март получихме първи кадри и от самите Стрийп и Ръд и нека просто кажем, че този сезон ще бъде изумително добър.

Междувременно вече знаем, че звездата от „Анатомията на Грей“ Джеси Уилямс също ще се присъедини към шоуто.

На 28-и февруари Селена Гомес сподели снимка от снимачната площадка заедно с актьора.

Всичко сочи към следващ сезон на „Only Murders in the Building

„Сериалът е истинска перла в  короната на нашия списък“, споделя президентът на Hulu Originals и ABC Entertainment – Крейг Еруич в прессъобщение, обявяващо трети сезон.

„Неговата привлекателност сред поколенията, пресечна точка на хумора и любовта, както и наистина оригиналния му подход са отличителни белези и свидетелство за работата на Дан, Джон, Стив, Марти и Селена. Благодарни сме, че можем да продължим да разказваме историите на Чарлз, Оливър и Мейбъл на зрителите, които постоянно ни показват, че жадуват за повече от този сюжет“, добавя още той.

По време на престурне Мартин дори се пошегува, че искат да продължат шоуто, докато остареят и побелеят: „Докато не съм в проходилка, толкова време бих искал да правя това.“

За момента не изглежда, че сезон 3 ще бъде последен за хитовия сериал.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Мерил Стрийп се присъединява към „Only Murders in the Building“

Hero Slider