Мерил Стрийп се присъединява към „Only Murders in the Building“

Мерил Стрийп, добре дошла в Аркония!

„Only Murders in the Building“ е в ефир само от два сезона, но през това време шоуто вече успя да натрупа впечатляващ звезден списък от епизодични роли на знаменитости. Точно така, това е препратка към Стинг.

Сега, сериалът на Селена може да добави към списъка си най-голямото име до момента. Това е триктатната носителка на Оскар  – Мерил Стрийп.

Стив Мартин, Мартин Шорт и Селена Гомес се завръщат за сезон 3 на „Only Murders in the Building

Те ще се превъплътят отново в любимото на всички ни трио водещи на истински криминален подкаст. Снимките на новия сезон току-що започнаха и за да отпразнува този факт, актьорският състав публикува няколко задкулисни кадъра в социалните мрежи.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Selena Gomez (@selenagomez)

Във видео в Instagram Селена също разкри поглед към още няколко добре познати ни лица: Андреа Мартин, която се появи в сезон 2 като бивш гримьор на Brazzos, и Пол Ръд, който взе участие във финала на сезон 2 като актьора Бен Гленрой, който веднага намери смъртта си.

Голяма част от сезон 3 ще се фокусира върху разследването именно на неговото убийство.

Трябва да отбележим, че Селена Гомес е признавала не веднъж обичта си към Мерил Стрийп в миналото. Що се отнася до това кого може да играе актрисата, ще трябва да изчакаме, за да видим.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Джеси Уилямс с роля в „Only Murders In The Building“, сезон 3

Hero Slider