Джеси Уилямс с роля в „Only Murders In The Building“, сезон 3

Джеси Уилямс ще участва в новия сезон на „Only Murders In The Building“. Ще видим възпитаника на „Анатомията на Грей“ в изцяло нова роля. Според официалното описание на героя, Уилямс ще играе „документалист с особен интерес към случая“.

Звучи ни сякаш той ще бъде пряка конкуренция за работата на Чарлз /Стив Мартин/, Мейбъл /Селена Гомес/ и Оливър /Мартин Шорт/.

Кой пръв ще разкрие убийството от този сезон?

След като открихме, че убиецът на Бъни /Джейн Худишел/ всъщност е асистентката на подкаста Попи /Адина Версън/, комедийната мистерия завърши финала на сезон 2 с шокиращ обрат във времето.

Последната сцена прескочи цяла година напред до премиерната вечер за режисьорското завръщане на Оливър на Бродуей. И то с участието на не кой да е, а Чарлз, заедно с новия герой Бен Гленрой /Пол Ръд/, които очевидно се мразят по мистериозна причина.

Тяхната триумфална нощ обаче претърпява обрат, когато Бен пада мъртъв на сцената в началото на представлението.  А Мейбъл, която гледа от публиката, завършва сезона с перфектната реплика: „Ти трябва да си…шегуваш се.“

„Сезон 1 наистина беше съсредоточен около историята на Мейбъл, а след това Чарлз и баща му емоционално поведоха сезон 2 по много начини, така че е правилно да се облегнем малко повече на Оливър и мечтата му за потенциално завръщане“, сподели Джон Хофман в интервю.

„И така започнахме да се чувстваме, сякаш можем да отидем в театъра. Така че определено имаме храна за размисъл през тази година. За това къде са те, когато се завърнем отново към образите им в сезон 3, около новия проблем, който имат… Рестартираме техния свят и все пак Аркония все още ще има основополагаща роля в сериала“, допълва той.

Джеси Уилямс е най-известен с ролята си на д-р Джаксън Ейвъри от „Анатомията на Грей“

Актьорът наскоро спечели номинация за наградата „ Тони “ за своя дебют на Бродуей във  възраждането на „ Изведи ме“. Можем да го видим и в „Your Place or Mine“ с Рийз Уидърспуун. Джеси участва в множество телевизионни предавания и филми, включително „Little Fires Everywhere“, “The Cabin in the Woods”, “Brooklyn’s Finest”  и т.н.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Официално: “Only Murders in the Building” подновен за сезон 3

Hero Slider