Колко би ни струвало да наемем дома на Кари Брадшоу?

Наблюдавайки блестящия живот на главните героини от телевизионното продължение на „Сексът и градът“, всички ние сме си мечтали да влезем поне за малко в обувките на Кари Брадшоу. Дали за да изпитаме тръпката от мечтания начин на живот, състоящ се от огромна къща, дизайнерски дрехи и изключителни чанти на стойност хиляри долари, мечтата ни е факт.

В „And Just Like That…“ героинята на Кари стана още по-успешна, а приходите й нараснаха екзистенциално с течение на времето. Към този сензационен успех трябва да добавим и брака й с г-н Big, чиято текуща сметка бе препълнена с пари.

Животът на Кари е изключително луксозен и е факт, че много малко от нас биха могли да си го позволят. А обикновените смъртни, само можем да си мечтаем за всичко това.

Колко би ни струвало в реалния живот да живеем в дома на Кари Брадшоу?

Е, според доклади, за да наемем апартамента в Уест Вилидж, където са заснети сцените от „Сексът и градът“, трябва да заплатим 21 451 долара на месец. Домовете в този район се оценяват на около 2 милиона долара, но днес биха ни били необходими около 15 милиона долара, за да закупим имота на Кари.

Що се отнася до другите апартаменти на героините от сериала, изисканият апартамент на Саманта Джоунс в района на Мийтпакинг струва около 975 000 долара. Докато апартаментът на Миранда Хобс в момента е на стойност около половин милион или малко повече от този на Шарлот Йорк, намиращ се на Парк Авеню, чиято продажба би донесла на собствениците около милион и 300 хиляди долара.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Колко би ни струвало да живеем като Емили в Париж?