Смятаха я за твърде “дебела” да има толкова секси съпруг. Ето нейният отговор…

Тази история е отпреди две години, но в социалната мрежа до ден днешен още и още хора намират вдъхновение и изразяват подкрепата си.

Всичко започва от едно съобщение до Джена Кътчър, което гласи: “Не мога да повярвам, че пухкавелка като теб е успяла да си хване толкова секси мъж”.

Случаят показва точно колко повърхностна представа имат много от днешните мъже и жени за любовта. Ако връзката между двама души се свеждаше до изравнени килограми и до шаблонните представи за сексапил, но светът би бил едно безкрайно тъжно място. В същото време, налагането на тези представи причинява толкова много ненужно страдание.

Кейти Стурино, най-стилната едра жена в света

Макар че първоначално и Джена е наранена, малко по-късно тя взема решението да сподели съобщението публично в профила си. Заедно с отговора си:

“Част от моята собствена несигурност наистина идва от това, че съм омъжена за мъж с толкова секси тяло. Наистина, как така момиче с моите извивки е успяло да го спечели? Случва се да се чувствам недостойна и в ума си да съчинявам сценарии за това, че не го заслужавам, защото не съм слаба.

Тялото, в което живея

Този мъж обикна всяка моя извивка, всеки мой килограм за последните десет години и не престава да ме уверява, че съм красива. Дори тогава, когато това не съвпада с вътрешния диалог, който аз водя със себе си.

Така че, да, бедрата ми се търкат едно в друго, ръцете ми са дебели, а дупето ми е с целулит, но така той има повече от мен за обичане. И съм избрала именно мъжа, който може да понесе всичко това в мен (и още много!).

Аз съм много повече от едно тяло. Той също. И вие също. Харесайте, ако смятате, че истинската любов е сляпа за размера.”

Омразата към другите жени руши собственото ни щастие

От пролетта на 2018-та до сега, постът на Джена е събрал почти 160 000 харесвания. И до ден-днешен се появяват нови потребители, които тепърва са попаднали на публикацията й и които откриват сила и увереност с посланието.

Преди дни, една жена коментира: “Напълно съм съгласна. Човек е повече от тяло, в него има душа, ум, чувства, мисли, характер… Толкова много неща, за които да бъде обичан. Глупави са мъжете, които обичат една жена единствено заради тялото й и никоя жена няма нужда от такъв мъж до себе си”.

Hero Slider