Сексът без любов е възможен, смята Калин Врачански

37-годишният актьор Калин Врачански разговаря с Esquire за кариерата си като актьор, за важните уроци, за връзките и още.

Разбира се, че има разлика между секса и любовта. Понякога сексът е просто едно прекарване, вид общуване – за вечер, седмица, месец. И не е задължително хора, които се харесват физически, да се обичат. А любовта протича през теб, влиза в теб и искаш да си с този човек постоянно, да споделяш с него.

В хората най-много ме дразни безчестието и лакомията. Искат да вземат всичко веднага и без да се съобразяват с каквото и да било. Дразни ме и това, че навсякъде около нас е грозно. Имал съм възможността да пътувам доста и ми прави впечатление, че хората навън са преодолели битовите си проблеми и се стремят да направят по-красиво мястото, на което живеят. Тук все още е грозно. Наскоро бях в провинцията и времето беше лошо, едно такова сиво, и на влизане в града не можах да не си кажа: добре бе, много е грозно. А тази среда потиска и мачка. Ето това много ме дразни. Столицата сега търпи промени… немного добри, но се надявам, че и това ще се промени.

Viva Pamela, която отново възкръсва от пепелта

Най-важното, което научих oт майка ми, е да обичам семейството, всички да се държим един за друг. Семейството е това, което те крепи, знаеш, че и в най-трудните моменти има на кого да се опреш. С брат ми и сестра ми се виждаме възможно най-често. Да имаш брат или сестра е нещо много хубаво – някак си се научаваш да не мислиш само за себе си, защото има и други, за които те е грижа.

Пълния текст на интервюто с Калин Врачански четете тук.

Бременна на 45: Аланис Морисет за децата, храненето и депресията