Бременна на 45: Аланис Морисет за децата, храненето и депресията

На 45 години, канадската звезда Аланис Морисет е в очакване на своето трето дете. Казва, че се чувства “ужасена”, но и че това е най-хубавата й бременност.

“Ужасявам се от мисълта за това как ще се справя с това да имам успешна кариера и три деца”, откровена е Аланис. “Но моят приоритет ще бъде да накарам на двете ми по-големи деца да не им липсва внимание”.

Колкото и притеснена да е обаче, тя споделя и че тази бременност я кара да се чувства по-щастлива. Причината е, че изпълнителката е успяла да се справи с хранителните разстройства, от които е страдала години наред.

Нещата, които бременните мразят да чуват

Сега тя не си отказва нищо, чувства се здрава и следва интуицията си. “Ако нещо ми се прияде, си хапвам, без да изпадам в паника за това колко калории има”.

Аланис говори открито и за депресията си. И след двете предишни раждания тя е страдала от следродилна депресия, но това заболяване за нея започва много преди да стане майка. “Депресията ми е позната, това е типично заболяване в моето семейство”, казва певицата.

“Депресията е болест, която има много лица. За мен чувството беше като да съм залята с катран и да се давя в тази черна маса.”

Запазете си дебата за кърменето за себе си

С първите си две деца, Аланис изчаква, преди да потърси помощ за състоянието си.

“След първото раждане, изчаках година и половина, преди да потърся помощ. Аз съм човек, който първо ще се опита сам да излезе от трудностите, в които се намира. Като войник. Когато най-после отидох при лекарката ми, й казах: Мислех, че ако просто полагам усилия, с времето ще стане по-добре. А тя ми отговори: Не, единствено става по-зле”.

След второто раждане тя потърсила лекарска помощ за депресията си след четири месеца.

“Този път обаче няма да чакам и четири дни!” – обяснява Аланис. “Имам подкрепата и на група приятели, около седем души, които помолих да следят състоянието ми. Казах им: Не слушайте какво ви казвам, ако казвам, че съм добре!”

Лоши майки ли са жените, които продължават да обичат секса?

Hero SliderPopular