Viva Pamela, която отново възкръсва от пепелта

След като се раздели със скандал с френското си гадже Адил Рами, Памела Андерсън се завръща – със завладяваща фотосесия.

Снимките са направени в долината Луберон във Франция и показват Памела в образ, напомнящ младата Бриджит Бардо. Носталгия и безгрижие, зряла чувственост и момичешка игривост се смесват в цялостната атмосфера на тази фотосесия, дело на фотографа Седрик Буше за списание Porter.

Памела е облечена в творения на брандове като Etro и Chloe и изглежда в съвършена форма за своите 52 години, които навършва точно днес, на 1 юли.

Седем известни жени говорят за изневярата

Феновете на звездата от “Спасители на плажа” ще се зарадват да я видят отново след преживяната от нея тежка раздяла със спортиста Адил Рами (33). Актрисата и модел обвини публично Рами, че е проявявал към нея насилие и че й е изневерявал, наричайки го “лъжливо чудовище”. Наранената Памела публикува в своя уебсайт скрийншотове от кореспонденцията на Адил Рами с майката на двете му деца Сидони Биемонт, които доказват, че той е продължил да се вижда с нея и след като е започнал връзка с Андерсън.

Самият Адил Рами отрича, че е имал неуместна връзка с бившата си, докато е живял с Памела.

Какви са различните видове изневяра

“Една раздяла никога не е лека. Често в тези случаи в нас нахлуват емоции, които ние изразяваме твърде открито. Но аз уважавам Памела като човек и чувствата ми към нея винаги са били искрени. Никога не съм водил двоен живот, а съм се опитвал да поддържам добри отношения с майката на двете ми деца, която много уважавам”, пише на свой ред Рами.

Скрийншотовете обаче показват съобщения от Сидони Биемонт, която се оплаква, че й е писнало “да я крие”. Съобщенията датират от времето на отношенията му с Памела.

Как и защо микроизневярата счупи интернет

 

Fashion GalleryHero Slider