Когато в Холивуд любовта побеждава

Дори сред по-младите звезди в Холивуд има семейства, в които дългогодишната любов не е мираж.

За звезди като Джесика Алба и Бионсе нищо не е по-важно от семейството.

През годините, те са превъзмогвали сериозни кризи със своите половинки. Но са излизали по-силни след всяка буря – дори когато се е случвала изневяра! За тези двойки пише списание JOY в последния си брой (с Джесика Алба на корицата). А част от вдъхновяващите холивудски истории, разказани в броя, можете да прочетете тук:

Заедно от 13 години:
Джесика Алба и Каш Уорън

Джесика Алба и Каш Уорън в момента са в очакване на третото си дете, а бракът им устоява на всички предизвикателства вече 10 години. В Холивуд това е постижение, което надминава дори спечелването на „Оскар“. Истината обаче е, че дори и при Джес и Каш лодката неведнъж се е клатила, макар че двамата очевидно се обичат силно.

Запознават се през 2004-та на снимки, където Каш асистира на продуцента. По това време Джесика е обвързана с друг, но споделя пред своя приятелка: „Срещнах един мъж, когото все едно познавам от преди и имам чувството, че ще познавам винаги.“ Заради връзката на Джесика, отношенията й с Каш не започват веднага. „Влюбих се първо в ума му и в енергията му, много преди нещата да преминат на физическо ниво“, дипломатично уточнява актрисата.

Три години по-късно обаче двамата се разделят по драматичен начин. Джесика заявява на Каш, че вече не го обича както в началото. А най-лошото е, че го прави по телефона. След това, асистентът й опакова нещата на Каш и ги изхвърля от общия дом на доскорошните влюбени. Така и не става ясно какво е довело до този толкова неприятен епизод в историята на двойката, тъй като нито Джесика, нито Каш някога са разкривали много лични подробности за отношенията си. Но важното е, че кризата е преодоляна. И само година по-късно двамата не само отново са заедно, но и очакват първото си дете. Докато е бременна, Алба получава годежен пръстен, а сватбата е след раждането на Хонър. Церемонията е, меко казано, скромна. На нея присъстват само двамата младоженци – без никакви гости. Джесика е облечена в дълга до земята синя рокля, с вързана на опашка коса, а Каш е по бяла риза и кафяв панталон.

Днес двамата вече имат две момиченца, а в момента Джесика е бременна с първата си мъжка рожба. „Двамата с Каш имаме огромно уважение един към друг. Ценим мнението и времето на другия и разговаряме много“, казва звездата от „Син Сити“. Друго важно условие за щастлив брак, според нея, е да умееш да оставяш негативните преживявания зад гърба си.

И не на последно място – колкото и да са заети или уморени, тя и Каш никога не поставят времето, прекарано насаме, на последно място. „След цял ден на работа и след грижите за децата, е лесно просто да си обърнете гръб и да заспите. Но не трябва да приемаш партньора си за даденост. С Каш държим да имаме поне малко време за нас двамата всеки ден. Планираме си такива моменти, в които просто да си поговорим или да погледаме някое тъпо риалити.“

Заедно от 11 години:
Жизел Бюндхен и Том Брейди

Всичко е добре, когато завършва добре – това не би могло да бъде по-вярно в случая на Жизел Бюндхен и Том Брейди.

Двамата, които днес са женени и имат две деца, се изправят пред жестоко изпитание в началото на любовта си. Причината е, че Том се влюбва в Жизел съвсем скоро, след като се е разделил с актрисата Бриджит Мойнахан. Той и бразилката са заедно само от два месеца, когато става ясно, че Мойнахан чака дете от бейзболиста. Актрисата е бременна в четвъртия месец. „Не знаех какво да правя. Дали да остана с този мъж или просто да избягам“, споделя Жизел няколко години по-късно.

Двамата с Том все пак намират сили да запазят любовта си и да преминат заедно през изпитанието. Междувременно синът на Брейди се ражда, а Мойнахан споделя: „Да, той беше в болницата по време на раждането, но не е стоял до мен, за да ми държи ръката. Няма да ви лъжа – никоя жена не си мечтае да стане самотна майка“.

С много търпение, днес – десет години по-късно – и тримата са в добри отношения. Жизел и Том се женят през 2009-та, имат две свои деца, но често се грижат и за първородния син на спортиста. Бриджит Мойнахан, която е с десет години по-голяма от Жизел, също се омъжи повторно.

Заедно от 15 години:
Бионсе и Джей Зи

В живота на най-богатото семейство в шоубизнеса всичко е over-the-top. Любовта, съвместният бизнес за милиони, парите, проблемите. Няма семейство, в което изневярата е дребна работа. Когато си Бионсе обаче, можеш да превърнеш изневярата на съпруга си в един от най-бомбастичните си музикални успехи. Точно това прави тя с албума „Lemonade“, събрал всичките й емоции от предателството на Джей Зи.

За проблемите им се говори от две години по-рано. През 2014-та дори има период, в който семейство Картър са забелязани многократно без брачните си халки. „Lemonade“ обяснява всичко – Джей е имал връзка с друга жена. Бързо става ясно, че това е красивата дизайнерка Рейчъл Рой, работила в модната компания на Джей Зи Rocawear.

Наскоро рапърът призна, че да стои до жена си и да слуша парчетата от албума било „много неудобно“. Джей е откровен за това, че са имали сериозни проблеми и че той е трябвало да се подложи на терапия, а Бионсе е положила големи усилия да си върне доверието в него. Раждането на близнаците им през 2017-а, изглежда, е било финалната, триумфална стъпка на семейството към това да излязат от кашата още по-силни, заедно.