Кари Ъндърууд за приказките в истинския живот

Кари Ъндърууд описва живота си като приказка. И като всяка друга приказка тя е преминала през трудности, които е трябвало да преодолее.

Как започва нейната приказка? На 22 години тя участва в шоуто American Idol и спира дъха на журито с таланта си. След победата й кариерата на Кари продължава с бурен темп.

Няколко години по-късно тя среща любовта на живота си Майк Фишър и двамата се женят. Ражда им се първото дете, Исая, през 2015 – същата година, в която тя създава първата си модна линия “CALIA”.

За съжаление, обаче, всяка приказна история включва някакво изпитание, което главният герой трябва да преодолее. Предизвикателството на певицата се случва през 2017 година, когато тя претърпява неприятен инцидент, след който са й останали 50 шевове.

Падането се отразява на тялото й по начини, които не е предполагала. В следващите две години тя претърпява три помятания, които са я съборили психически.

Кари Ъндърууд: впечатляващо завръщане

Тъкмо когато е започнала да се отказва от надеждата, че ще може да роди отново, й съобщават, че е бременна с малкия Джейкъб. Сега той е на 4 месеца и е много енергично и щастливо дете, а Ъндърууд се радва на успешната си кариера отново и дори е на турне в момента.

Споделя, че въпреки всичко, тя се чувства много голяма късметлийка за щастието, с което е благословена.

“Майчинството ме кара да се чувствам, че мога да се справя всичко. Усещам, че съм пораснала като личност, че съм станала по-мъдра, заради преживяното. Всичко е една прекрасна бъркотия”, коментира пред People звездата.

Катрин Хейгъл на 40: Не ме е страх да остарея

Дженифър Гарнър не е типичното красиво момиче