Кари Ъндърууд: впечатляващо завръщане

Кари Ъндърууд стана майка на две деца преди само три месеца и вече се завръща под светлината на прожекторите в перфектна форма и красива визия.

На тазгодишните Академични награди за кънтри музика Кари Ъндърууд се появи за първи път на червения килим след второто си раждане. Малкият Джейкъб Браян Фишър е само на три месеца, а майка му е вече влезе в спортна форма.

На събитието тя се появи с впечатляваща рокля на Николас Джебран с черни пайети. Тоалетът й беше с един ръкав и разкриваща пола с две цепки на краката – точно това й даде възможност да се похвали с тренираното си тяло.

Кари Ъндърууд отслабва след раждането с Табата

Допълнителен акцент придадоха елегантните й токчета с камъни по каишките, я също толкова красиво заслепяваха и бижутата й. За да завърши драматичната визия, певицата си беше направила красива прическа с обемен прибран бретон.

Вижте галерията за повече снимки. 

Моменти преди да излезе на килима, тя сподели снимка в Инстаграм, че се подготвя за събитието… докато кърми.

Множество са предизвикателствата пред една майка веднага след раждането. За нейното преживяване през този период тя сподели преди известно време в социалните медии.

Разказа, че този път й е по-трудно да си върне формата след раждането. Чувства се не на себе си, защото последните месеци не са били ориентирани към нея, а към бебето й. Затова си обещава от тук нататък да се постарае да обича тялото си и да обръща внимание на себе си.

Ще повярвате ли, че тази жена има 7 деца?