Катрин Хейгъл на 40: Не ме е страх да остарея

Независимо, че е неизбежно – почти няма жена, която да се вълнува от това, че остарява. Катрин Хейгъл обаче е изключение – тя признава, че е чакала с нетърпение именно този юбилей и се чувства по-уверена и свободна от всякога.

Катрин Хейгъл напълняла драстично през бременността

Актрисата навърши 40 години само преди дни и сподели снимки от празника си, както и дълго послание към всички жени, които не позволяват на една цифра да ги определя: “Реших, че ще позволя на тази цифра и всяка следваща да определя крачките, които правя.. просветеността, която търся.. състраданието, което показвам.. красотата, която излъчвам заради всички перипетии на живота“.

Катрин твърди, че се чувства по-свободна в сравнение с 20-те и 30-те й години, когато все още е търсила себе си и се е “задушавала” от собствените си съмнения, неувереност и несигурност. През последните 5 години, актрисата се е посветила на това да опознае себе си, заедно с всичките си силни и слаби места. Да стане по-добър човек и да открие това, което наистина е важно за нея – тя и близките й да бъдат здрави и щастливи. 

Снимки от рождения й ден ще откриете в галерията. 

 

 

Fashion Gallery