Дженифър Лопес, по-силна след своя най-тежък емоционален срив

Най-тежката криза в живота на Дженифър Лопес настъпила, когато звездата се разделила с Марк Антъни.

“Чувствах се като пълен провал”, откровено призна латино дивата, която с големи усилия успява да се изправи на крака след тежкия период.

“Наложи ми се някакси да се събера отново. Тогава бях изправена пред нуждата да преосмисля целия си живот.” Дженифър е отгледана и възпитана в консервативно католическо семейство. Това прави развода особено трудно поносим за близките й, както и за самата нея.

“Бях чакала да стана на 38, за да имам деца. И никога не съм си представяла, че с баща им няма да бъдем заедно. Страхувах се, че няма да дам на собствените си деца онова, от което имат нужда и не знаех какво да правя”, споделя Джей Ло пред Опра.

“В моето семейство хората винаги са вярвали, че децата се отглеждат от мъжа и жената заедно, няма друг начин”, пояснява звездата, спомняйки си на какъв натиск е била подложена и колко трудна е била за понасяне идеята с Марк да поемат по различни пътища. “И аз вярвам, че децата имат нужда и от майка, и от баща, но и твоето щастие трябва да бъде част от всичко това.”

Козметиката на Джeй Ло, от La Mer до L’Oreal

За щастие, днес те са останали добри приятели. А на Дженифър й предстои това лято да се омъжи за бейзболната звезда и бизнесмен Алекс Родригес.

“Успях да се измъкна от дупката, като се молих… много. Научих се да медитирам. Ходих на терапия. Четох книгите на Луис Хей. Дори се срещнах лично с Луис Хей. Направих абсолютно всичко, което можех”.

Тялото на Джей Ло ще ви мотивира за цялата седмица

 

Hero SliderPopular