Честит рожден ден, Мария Бакалова!

Неслучайно нашето момиче е родено на същия ден като кино легендата, Анджелина Джоли – успехите и талантът са в кръвта й!

Днес Мария Бакалова, българката, която цял свят обикна, навършва 25 години. За повода тя си пожелава животът й да е изпълнен със смях и тази година, ние пък й желаем да продължава да трупа успехи със същия темп като досега.

5 бюти тайни от Анджелина Джоли

Това изглежда, че ще се случи, ако съдим по новините, които тя сподели за повода. Точно на специалния й ден е премиерата на следващия й голям проект, този път за българското кино – “Като за последно”.

Освен това друг проект си заслужи място на кинофестивала в Кан. Филмът “Сестри” e последният, който Мария е снимала в България. Сега той попада в селекцията на тазгодишното издание на конкурса “Особен поглед”.

Ясно е, че бъдещето на актрисата е светло и заради хилядите похвали, които получи през последната година. Актьори, критици и световноизвестни редактори на списания останаха впечатлени от играта на Бакалова като Тутар в “Борат 2”.

Оскарите през погледа на Мария Бакалова

На червените килими пък тя успя да направи голям дебют с визии, които попаднаха в класациите за най-добре облечени дори на Vogue. Припомняме ви някои от тях по-долу и в галерията, а на Мария пожелаваме празникът да е изпълнен със също толкова блясък, с колкото засия на всички тези събития.

Fashion GalleryPopular