Следващият филм с Мария Бакалова по кината тази седмица

След като завладя Холивуд с участието си в “Борат 2”, Мария Бакалова се връща към корените си с лента в българското кино.

Младата актриса продължава да развива уменията си в жанра на комедията, но този път проектът е със съвсем различна тематика.

Режисьорът Ивайло Пенчев ни представя една неочаквана история, изпълнена със смях, сълзи и много любов. В “Като за последно” Алекс, младото момиче, в чиято роля влиза Мария Бакалова, изпада в трудна ситуация, от която успява да се измъкне като приеме предложението за брак на по-възрастен от нея писател, който ще изиграе Васил Банов.

Тяхната връзка поражда поредица от абсурдни преживявания и комични събития – всички представени на фона на живописните кадри от Черноморието.

“Този филм направихме с много любов… за любовта, защото, в крайна сметка, това е най-важното!” – споделя за проекта Мария.

В лентата ще се включат редица любими актьори – Филип Аврамов, Китодар Тодоров, Малин Кръстев, Герасим Георгиев – Геро, Стефан Денолюбов, Антон Радичев, Милена Аврамова, Анастасия Ингилизова, Свежен Младенов, Любен Чаталов, Яна Маринова, Станимир Гъмов.

Сценарият е дело на Божан Петров, Ивайло Пенчев и Весел Цанков, а официалната премиера е този петък, 4 юни.