Оскарите през погледа на Мария Бакалова

В нейни думи и тези на близките й, вечерта на Оскарите бе приказна за нашенската актриса.

“Беше толкова сюрреалистично и магично. Мечтите се сбъдват! Осмелете се да ги постигнете и ще се справите”, написа Мария Бакалова в една от публикациите си, с които сподели кадри от преживяването си на Оскарите.

Вчера тя допусна последователите си още по-близко до специалната за нея вечер с допълнителни снимки зад кулисите на наградите. На тях виждаме българската актриса да позира с известни личности като Глен Клоуз, Аманда Сейфрид, H.E.R. и още.

Малко след това пък на афтърпартито тя се снима и с Парис Хилтън, която призна, че е станала фен на Мария, след като е гледала Борат 2.

Красота и блясък: Звездните визии от червения килим на Оскарите

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

На кадрите от събитието можем да видим част от вълненията й, но как протече вечерта на Оскарите за Бакалова в нейни думи? Ето какво разказа тя за церемонията.

В интервю за ЕLLE Мария споделя, че емоциите са започнали много преди да стъпи на червения килим, в онези хаотични мигове от подготовката. До последно са били нанасяни промени по визията й, но идеята за крайния резултат винаги е бил един и същ – феерична рокля, вдъхновена от приказките с романтични допълващи детайли за акцент.

Моделът от Louis Vuitton е бил сбъдната мечта за българката, която признава, че отдавна е почитател на марката, а кройката е била точно това, на което се е надявала с множеството пластове тюл и изчистен дизайн, който ще бъде актуален до края на света.

10-те най-красиви бюти визии на Оскарите

Гримът и прическата й бяха дело на Келси Фишър и Байрън Уилямс, а вдъхновението е дошло не само от света на приказките, устойчивата тема на визията й, но и от стария Холивуд. “За всяка актриса Грейс Кели е вдъхновение, но Уилямс има собствена версия. Той има свой нов модерен поглед и знае какво ще ми отива”, споделя Мария. Червеното червило е било избрано, за да даде контраст на визията в бяло и студените тонове.

Последният акцент от тоалета бяха бижутата от Moussaieff Jewellers, които Мария  е избрала заедно със стилиста си. “Най-красивият блясък, който съм виждала. Не можех да повярвам, когато влязох в магазина. Исках да имам всички бижута”, споделя актрисата пред Vanity Fair. 

Много се запитаха и кои бе мъжът до Мария – противно на повечето очаквания това не бе приятелят й, а агентът й, Кейд Хъдсън. Заради пандемията семейството на Бакалова не е било с нея в Лос Анджелис по време на церемонията, затова тя е избрала да се появи на церемонията с Кейд, който е станал неин близък приятел през последната година. Агентът преди това е работил със звезди като Ема Робъртс, Зак Ефрън, Бритни Спиърс, Гуинет Полтроу и още.

Вижте още снимки на Мария от Оскарите в галерията.

The Good and The Bad: Модните гафове и попадения на Оскарите

Снимки: Profimedia

Fashion GalleryPopular