Джена Ортега и достъпната грижа за кожата

Кожата на Джена Ортега често търпи различна обработка /с фалшива кръв и дори прахоляк/. Но актрисата, чиито телевизионни и филмови роли включват „You“, “The Scream Reboot” и „The Babysitter: Killer Queen“, следва да се вмъкне в готическата кожа на емблематичен персонаж, поемайки главната роля на Уензди Адамс.

„Просто съм наистина, наистина развълнувана за младите момичета, които търсят истината за грижата за кожата, защото все още чувствам, че не се отдава нужното или не се показва по начин, по който бих искала да бъде на екрана“, споделя младата актриса.

Джена Ортега ни превежда през нейната рутина за красота

За първото си изживяване с грим, тя споделя: „Имитирах рутинната грижа за кожата на по-големите си сестри и ги гледах как се гримират. Започнах да използвам някои от продуктите на майка ми, когато тя не беше наоколо.

И сестрите ми ме питаха: „Джена, носиш ли спирала в момента?“. А аз им отвръщах: „Какво? Не, дори нямам спирала.“ Очите са наистина нещо важно за мен, така че спиралата е винаги там. Всеки път, когато си купувам спирала, грабвам различна, просто защото обичам да изпробвам нови неща.“

„Работя по много филми на ужасите и кожата ми не може да понася сценична кръв. Всеки път имам моментални обриви. Ето защо започнах да се грижа повече от необходимото за измиването на лицето си и поддържането му хидратирано. И нека не забравяме използването на слънцезащитен крем всеки ден“, споделя още Джена Ортега.

Младата актриса разказа в интервю, че: „Външният вид на Уензди е супер готически – тя не носи много грим. Не знам дали защото прекарвам толкова много време като нея, но хората започнаха да ми казват, че приличам на нея, дори когато не работя. Сега, когато се гримирам, все още я има тази алтернативна част. Когато имам тъмен грим на очите си, това е рамзазана черна очна линия. В момента също много харесвам руж. Ако не слагам малко на бузите си, слагам малко на върха на носа си, защото подчертава луничките ми, които наистина  обичам.“

ВИЖТЕ ОЩЕ: Първа снимка на семейство Адамс от „Wednesday“