Първа снимка на семейство Адамс от „Wednesday“

Вече имаме първите спойлери към най-новия сериал на Netflix. В „Wednesday“ ще видим Катрин Зита-Джоунс и Луис Гузман, които се превъплащават в Мортиша и Гомес Адамс. Актрисата Джена Ортега ще влезе в ролята на едноименната Уензди, докато Айзък Ордонез ще изиграе нейния брат Пъгсли. Vanity Fair сподели ексклузивен първи кадър на семейството в цялата му готическа слава.

Режисьорът Тим Бъртън ще режисира четири от осемте епизода. Той ще бъде и изпълнителен продуцент на комедийния хорър сериал. И тук отбелязваме първия му опит в телевизията.

Обявен като „изследваща, свръхестествена мистерия“, сериалът ще проследи историята на Уензди, ориентираща се в живота в „Nevermore Academy“. Тийнейджърката „се опитва да овладее нововъзникващите си психически способности, да осуети чудовищно убийство, което е тероризирало местния град и да разреши свръхестествената мистерия, замесила родителите й пред 25 години. И всичко това, докато навигира в новите си и много заплетени връзки в Nevermore.“

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Netflix US (@netflix)

“Никога не сме я виждали като тийнейджърка”, сподели Ортега. „Смешно, сладко и почти очарователно е да чуеш манията на това 8-годишно дете по убийствата. Когато порасне с това лошо отношение и хапливите забележки, става толкова трудно да не звучи като всяка друга тийнейджърка… Никога преди не съм имала възможността да играя емблематичен герой. Знам, че тя е много обичана и уважавана и просто не искам да правя грешки“, каза актрисата от „Писък 5“.

Тим Бъртън иска творческата естетика да прилича повече на анимационните филми на Чарлз Адамс, „който е по-нисък от Гомес и от Мортиша, в сравнение с нежната версия на Раул Хулия във филмите.“

„Wednesday“ не трябва да бъде римейк

Нещото, което е много важно за шоуто е то да не се усеща като римейк или рестарт. Милър и Бъртън споделят, че идеята тук е да се отдалечат от филмите и телевизионното шоу от 60-те години.

Що се отнася до най-явния пропуск на героя в семейния портрет, Гоф и Милър останаха мълчаливи относно подробностите за неуловимия чичо Фестър. Двамата дори избегнаха да споделят кой актьор е избран да го изиграе. „Нямаме коментар за чичо Фестър“, споделя Гоф.

Е, очакваме да разберем в деня на премиерата.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ужас от миналото или „Wednesday“ на Netflix