По-бързо и безопасно бръснене с двупосочна самобръсначка

През топлите месеци всяка жена има нужда от бързо и ефикасно решение, което да й осигури гладка кожа и самочувствие.

Бръсненето вече може да става по-бързо, приятно и безопасно и кожата да остава по-гладка за дълго, а героите се наричат Wilkinson. Брандът представя на пазара първата, уникална по рода си двойна самобръсначка Intuition f.a.b., която може да се движи и в двете посоки, с което времето за бръснене на практика може да се скъси наполовина.

Wilkinson Intuition f.a.b. има пет остриета, обърнати в двете посоки. Можем да я движим едновременно напред и назад, без да я повдигаме от кожата. Всичко става бързо, при това абсолютно безопасно.

Иновацията идва точно на прага на летния сезон, когато дължините на роклите се скъсяват, заедно със сроковете във все по-динамичното ни женско ежедневие. Трябва да се справяме с работата си, а искаме и да имаме повече време за себе си, за разходки, за срещи, за спонтанни уикенди извън града.

С Intuition f.a.b. можем за броени минути със сутрешния душ да се погрижим да имаме гладка кожа, при това приятно и без риск от болезнени порязвания.

  • Intuition f.a.b. има специална система за защита от порязване Skin Guard и удобна дръжка, разработена за двупосочно бръснене.
  • Над остриетата са разположени резервоари с иновативен овлажняващ гел, който се активира при контакт с вода и хидратира до два часа след бръснене. Гелът осигурява гладко преминаване на остриетата по кожата за максимален комфорт преди и след употреба.
  • Intuition f.a.b. резервни ножчета пасват на дръжки за система Venus (С изключение на Simply Venus и Venus Swirl дръжки).

Това е система, която с един лесен жест ни дарява с нужното за лятото самочувствие.

Оценката ни? Тя е, че една заета жена се нуждае точно от такива “умни” и ефективни козметични помощници.

Intuition f.a.b.™ НЕ Е ПРОИЗВЕДЕН ИЛИ ДИСТРИБУТИРАН ОТ GILLETTE COMPANY LLC, СОБСТВЕНИК НА РЕГИСТРИРАНИТЕ ТЪРГОВСКИ МАРКИ GILLETTE® И Venus®.

Още съвети от MissBloom:

За бръснене с по-дълготраен ефект

Тайните на жените, които имат красиви крака

Най-добрите упражнения, които стопяват целулита

Храните, които да избягваме след 30