Нина Добрев е новата муза на Dior Beauty

Нина Добрев става официален партньор на козметичната линия на Dior – нещо, за което тя винаги е мечтала. “От малка се възхищавам на марката. Тя е толкова елегантна, класическа и неподвластна на границите на времето”, споделя актрисата.

Причината да се обвърже с бранда не е само сантиментална, разбира се. Тя споделя, че много от продуктите на Dior вече са нейни любимци.

Нина например използва червеното червило №999, защото е именувано на късметлийското й число, и същевременно продуктът хидратира и осигурява страхотна пигментация.

Обича и фон дьо тена “The Forever Foundation“, който успява да хидратира кожата й и да прикрива несъвършенствата безупречно.

Все пак, Нина знае, че дори да имаш перфектния покривен продукт, ако кожата ти не е поддържана, той няма да стои добре. Затова и полага грижи за красотата си… или поне се опитва да го прави.

Признава, че често започва рутината си без никакво желание. Донякъде я разбираме, след като нейната процедура за разгримирване е доста дълга – дори включва специална LED маска. Можете да видите по-подробно описание на бюти рутината й тук.

Как Нина Добрев се приготвя за официални събития

Ето как изглежда Нина Добрев без грим