Как Нина Добрев се приготвя за официални събития

Нина Добрев има типична рутина всеки път, когато ще посещава официално събитие и сега я сподели с нас през камерата на Vogue Paris.

С примес между английски и френски език, актрисата с български корени посреща зрителите на канала на Vogue Paris в дома си в Лос Анджелис. Там вече е събран екипът стилисти на Добрев и само чакат приготовленията да започнат.

Събитието, на което й предстои да присъства, е откриването на изложение от марката Louis Vuitton, в което в следващите месеци ще представят историята на модата.

За повода Нина избира да носи косата си вързана, а гримът да бъде по-неутрален. Докато се приготвя, тя споделя, че любимият й трик, който е научила от гримьорите, е да потупва с бюти блендер лицето си, когато вече целият макияж е нанесен, за по-естествен завършек.

Ако искате да видите още бюти трикове от звездата, можете да прочетете за необичайната й вечерна рутина тук: Вечерната рутина на Нина Добрев

 

Разказва и за избора си за маникюр, който според нея много отива на визията на марка – класическа красота, погледната през призмата на новото време.

Накрая тя избира тоалета си, като съчетава бял пуловер, под който се вижда цветна жилетка, заедно с пола, обсипана с мъниста и боти на нисък ток.

Вижте повече от визията й във видеото по-долу.