Ето как изглежда Нина Добрев без грим

Без грим Нина Добрев изглежда много различно, макар и все така хубава.

Забелязахме я наскоро на летището с небрежен тоалет, свободно пусната коса и без макияж.

Също без грим успяха да я уловят папараци по време на седмицата на модата в Париж. Тогава Нина и майка й Михаела бяха седнали на терасата на хотела си една сутрин в съвсем непретенциозен вид (Вижте ги в галерията горе).

Лицето на Нина изглежда свежо и младежко и си личи, че актрисата живее здравословно и се грижи за красотата си отвътре. И все пак не можем да не си признаем, че макияжът добавя блясък и елегантност към визията й!

Трябва да отбележим и факта, че за участниците в седмицата на модата, както и за поканените звезди тези няколко дни са изтощителен маратон от работни ангажименти и партита. Нищо чудно недоспиването и стресът да са причина за уморения вид на Нина на последните снимки.

Алиша Кийс сияеше без грим. Какъв е номерът?

Българската актриса винаги е била пример за здравословен начин на живот. Това съставлява и основата на нейната грижа за красотата.

Нина изповядва философията, че спортът и добрата храна се отразяват не само на тялото, но и на вида на кожата. Затова тя набляга именно на пълноценния хранителен режим и на движението. 

Fashion GalleryPopular