Зодиите, които стават най-готините бивши гаджета

Невинаги любовта е завинаги, но когато нещата стигнат своя край, тези зодии се оказват най-готините бивши гаджета.

Няма да срещнете драми и лоши чувства, когато тези зодии попаднат в ролята на експартньори.

Близнаци

Шегата настрана, че те имат толкова много бивши, че ако не остават приятели с поне част от тях, ще имат прекалено много врагове. В действителност Близнаците са толкова общителни и приятелски настроени, че успяват да направят дори неловките разговори с бившите си забавни. Стига да искат, те могат да направят от всеки свой експартньор приятел.

Везни

Една част от бившите на хората от зодия Везни остават близки с тях, защото се надяват да получат втори шанс с тях, другите пък не искат да губят верен приятел дори след раздялата. Везните са такава добра компания, че правят отношенията с всеки искрено приятни, затова и няма да имате излишна драма с тях.

Стрелец

Обикновено хората от зодия Стрелец опитват да избягват кавгите при всички обстоятелства. Те са толкова доброжелателни и приятелски настроени към всички, които срещнат, че трябва да направите нещо наистина ужасно, за да развалите завинаги отношенията си с тях.

Водолей

Имат висока емоционална интелигентност затова успяват да намерят начин да закърпят дупките в отношенията си с всички. Хората от зодия Водолея вярват, че ако веднъж сте успели да сте щастливи един за друг и един с друг, няма причина между вас да няма приятелство след раздялата.

Вижте още: 

Защо не може да те преодолее според зодията му?

Най-токсичните бивши са от тези зодии

5 зодии, които никога няма да се съберат с бившия си

Hero Slider