Най-токсичните бивши са от тези зодии

Внимавайте кого зарязвате – тези три зодии може да не са най-добрите партньори, но като бивши са в пъти по-опасни и токсични.

Телец

Спокойният им маниер като на човек, здраво стъпил на земята, често работи като прикритие за опасния характер на Телците. Когато връзката приключи, те буквално показват рогата си и ще опитат всякакви форми на манипулация, за да ви тормозят. Още по-лошото е, че са изключително постоянни и отмъстителни, затова, ако те са били зарязани, трудно ще се отървете от тях бързо.

Защо не може да те преодолее според зодията му?

Лъв

При този огнен знак драмата рядко липсва – вероятно сте го усетили още по време на връзката си с него. Когато тя приключи обаче, особено ако е било не по тяхно решение, Лъвовете стават още по-крайни в преструвките си, илюстрират умело себе си като жертвата и търсят начин да ви манипулират да се върнете при тях… или най-малко да искате да се върнете при тях, за да може те да ви откажат и отново да се чувстват като победители.

Дева

Като ваш партньор той винаги знаеше как и какво трябва да направите и контролираше всеки момент от вашия живот, но за сметка на това вероятно се е вслушвал в думите ви и ви е карал да се чувствате разбрана. Като ваш бивш пък Девата ще намери начин да използва това, което е научил за вас, срещу вас и за да влезе под кожата ви. Той е от онзи тип бивши, които дълго таят лоши чувства и дори се обсебват с мисълта за вас, а през повечето случаи дори не ви искат обратно – само търсят отмъщение.

Най-неверните мъже според зодията

5 зодии, които никога няма да се съберат с бившия си

Hero Slider