5 зодии, които никога няма да се съберат с бившия си

Когато хората от тези зодии кажат “край”, обикновено е завинаги.

Решението да скъсат може и да е било трудно, но когато веднъж приемат, че връзката е изчерпана, те започват да гледат само напред и вие ще бъдете бивш/а и нищо повече. Можете да разчитате на приятелски взаимоотношения един ден, но да се съберете отново? Това не би било типично.

Зодия Овен

Те са страстни и решителни във флиртуването и щедри във връзката. Но ако рутината започне да им тежи, ако партньорът престане да ги интригува, умеят да сложат край по възможно най-категоричен начин. Представителите на зодия Овен обожават тръпката от новото начало. Дори да страдат по някой бивш, това ще е примесено с приятна възбуда от възможностите, които тепърва се откриват пред тях.

Зодия Лъв

Лъвовете са благородни, лоялни и традиционалисти. Държат много на партньорствата и на семейството. Ако обаче любовта и уважението са си отишли, типичният Лъв няма да се примири с подобна ситуация. Решението да си тръгне се взема трудно, но точно по тази причина е окончателно. Уважават бившите си, но до там. Не очаквайте да ви изпращат сърцераздирателни пиянски съобщения нощем.

Зодия Водолей

След края на една връзка, Водолеят няма да се затвори вкъщи и да слуша тъжни песни. Тези хора са толкова умни и бързо адаптиращи се, че веднага ще намерят нова посока. Изобщо не е задължително това да е нов флирт. Но бъдете сигурни, че броени дни след раздялата умът им вече ще е зает с куп нови неща. Водолеите не обичат да се вглъбяват в емоциите си и ще направят всичко възможно да не страдат дълго.

Зодия Козирог

Като изключително прагматичен човек с ясни цели и критерии, Козирогът никога не взима половинчати решения. Или пък прибързани. Затова, ако обърне гръб на една връзка, това рядко е в пристъп на моментно разочарование. Той или тя е обмислил/а това решение от всички възможни ъгли и е наясно с всички последствия. Ако един Козирог ви каже, че вече не ви иска в живота си, по-добре му повярвайте.

Зодия Скорпион

Тези екстремисти в любовта или ви обичат до пълна лудост, или не дават пет пари за вас. Запомнете това добре: типичният Скорпион няма колебания в чувствата си. Ако плените фантазията му, разпалите емоциите му и го убедите да ви се довери, ще ви обича с любов за десетима. Но ако го нараните дълбоко или го накарате да се почувства предаден, всичко приключва в същия миг. Скорпионите късат рязко и окончателно, след това даже няма да ви искат за приятел.

Горещи секс съвпадения за всяка зодия

За какво тъгуват мъжете от всяка зодия след раздялата

 

Hero Slider