Жената Риби е мечтателка, която никой не може да излъже

Рибите са известни като най-чувствителния знак – хора с развито въображение, които често бягат от отговорностите на грубата реалност.

Това, което хората често не знаят за жената Риби, е че тя има безпогрешен сензор за скритите мотиви на хората около себе си.

Рибите притежават огромна емоционална интелигентост. В съчетание с интуиция, която направо граничи със свръхестественото. Затова те често не са това, което изглеждат. Любяща и добронамерена, жената Риби никога не би предизвикала първа конфликт и предпочита да нарани себе си, но да не навреди на другите. Това важи дори за враговете й.

Понякога това кара хората да я смятат за наивна. Но истината е, че тя много добре осъзнава кога някой се опитва да я използва или да я заблуди. Просто не й е в природата да отвръща на лошото с лошо.

Рибите обичат чувствен секс със смяна на ролите

Тези 4 зодии притежават най-голяма сила

Ако усети, че криете нещо от нея, ако се отнасяте с нея грубо или несправедливо, тя няма да ви отвърне с агресия. Ще постъпи типично по Рибешки – когато вече е твърде наранена и разочарована, просто ще отплува.

Ще познаете, че този момент е дошъл по внезапното й охладняване. Тя не просто “киселее”. Лошото настроение няма да й мине. Рибата просто ви е преценила и е взела решение, че не я заслужавате. 

Много често именно когато Риби окончателно обърне гръб, човекът до нея – независимо дали половинката й или просто приятел – тепърва осъзнава какво е изгубил. Това е така, защото заради добрината си и неконфликтния си характер Рибите често са приемани от своите близки за даденост.

Не правете тази грешка, ако имате в живота си жена от прекрасния, романтичен и всеотдаен знак на Рибите. Оценявайте нейната грижовност и честност и й отврърщайте със същото. Тогава ще имате лоялността и разбирането й за цял живот!

Още за зодиите:

Това са зодиите, които са най-трудни за връзка

Щом Девата ви критикува, значи ви обича

Водолеят не говори зад гърба ви неща, които не може да ви каже в очите

11 признака, че вие сте един типичен Стрелец

Жената Лъв няма нужда да се доказва на мъжете

Телецът в любовта: Романтика и непоклатима лоялност

Какво трябва да знаете, ако имате връзка с мъж Скорпион

Popular