Седмичен хороскоп от 10 до 16 февруари

В седмицата от 10 до 16 февруари, както се очакваше главната тема е любовта, но същевременно настъпва и периодът на ретроградния Меркурий. Ето с какво да внимава всяка зодия.

Овен

Цяла седмица ще сте скептично настроени по отношение на бъдещето. На работа ще сте подложени под напрежение, а отношенията ви с половинката ще бъдат неспокойни, което ще ви накара да се чувствате несигурни. Накрая на седмицата ще имате възможност да преустановите връзката с партньора си и нещата отново ще потръгнат.

Телец

Възползвайте се максимално от първите дни на тази седмица, когато все още влиянието на Меркурий ще бъде слабо. Дори и да се чувствате неуверени в себе си. Ако до този момент сте изпитвали някакви проблеми в отношенията с близките си, дните преди началото на ретроградния период ще са добър момент да се  сдобрите с тях и да изгладите неразбирателствата.

Близнаци

Въпреки че принципно всеки ретрограден период ви се отразява много негативно, заради връзката ви с планетата, този път Меркурий ще заработи във ваша полза. В началото на седмицата ще сте изправени пред известни затруднения – вкъщи и на работа, но с помощта на близките си ще успеете да се справите с проблемите и на края си седмицата ви ще се подобри значително.

Рак

Няма да ви лъжем – ще ви бъде трудно тази седмица. Ще се чувствате приковани и типичното ежедневие ще ви задушава. Опитайте се да не предизвиквате спорове с близките и особено с половинката си, защото напрежението ще ви направи заядливи.

Лъв

Има възможност през тази седмица в животът ви да се появят непредвидени ситуации, които да предизвикат трусове на работа. Опитайте се да запазите самообладанието си и да гледате позитивно на случващото се. Същото важи и за отношенията ви с половинката – опитайте се да бъдете по-искрени, за да ви отвърнат със същото.

4 са зодиите, които са най-недоверчиви в любовта

Дева

Късметът ще е на ваша страна тази седмица – ще имате възможност за развитие в личен план и да реализирате плановете, над които дълго време сте работили. Доброто ви настроение ще ви помогне да адресирате проблемите във връзката с партньора ви и да подобрите отношенията си с него.

Везни

Вие сте сред зодиите късметлии, които ще си прекарат страхотно на Свети Валентин – независимо дали сте обвързани, или не. Същевременно ще имате възможността да се отделите от всичко, което до този моменти ви е дърпало назад.

Скорпион

Тази седмица трябва да бъдете внимателни как разпределяте времето си – не се спускайте веднага във всяка отворила се възможност и не правете прибързани решения. Напоследък отношенията ви с половинката ви са добри и ако внимавате как се държите, особено към края на седмицата, нещата ще стават само по-добре.

Стрелец

Ще се чувствате много емоционални и притеснени, заради влиянието на Меркурий. Ще имате усещането сякаш всичко пропада, но ако разглеждате всеки проблем спокойно, един по един, имате възможност да подобрите седмицата си и дори да направите нещо специално за празника.

Какво всяка зодия има нужда да чуе след болезнена раздяла

Козирог

Имате спешна нужда от промяна, но бъдете реалисти и не прибързвайте да правите нещо необмислено. Дори и в момента да се чувствате несигурни във връзката си, проблемът може да бъде разрешен на по-късен етап. Тази седмица обаче е много благоприятна в кариерен аспект, затова се възползвайте от момента да поработите върху себе си.

Водолей

Възможно е през тази седмица да се чувствате песимистични и тъжни – трябва да се успокоите и да забавите темпото, за да се почувствате по-добре. Страхотна възможност да направите точно това ще ви се отвори покрай Свети Валентин, затова ви съветваме да се насладите на романтична вечер с половинката.

Риби

Започвате седмицата силно – ще се чувствате вдъхновени да се справите с всяко предизвикателство и ще сте много уверени в себе си. Постарайте се и да завършите седмицата по същия начин, като обмисляте всеки свой ход обстойно, преди да предприемете действие.

Love it or hate it: Зодиите и Свети Валентин

Hero Slider