4 са зодиите, които са най-недоверчиви в любовта

Тези 4 зодии са несигурни в себе си до такава степен, че това им пречи в любовта – трудно се доверяват на партньорите си и с това провалят връзките си.

Рак

Управляван от Луната този знак е един от най-чувствителните и емоционалните в зодиака, затова и се чувстват най-добре, когато имат стабилен партньор в себе си. Но точно защото са толкова зависими от половинката си, постоянно се страхуват да не я загубят. Затова имат непрестанната нужда да валидират любовта на другия.

С това те понякога стават обсебващи, а с времето страхът и недоверието им расте. Типично за Раците е да се ровят във вещите на партньора си, както и да ги следят зорко в социалните медии.

Скорпион

Скорпионите са си недоверчиви по природа и въпреки че в любовта са сравнително лекомислени и спокойни, характерът им се отразява и върху връзките им.

Когато имат партньор до себе си, Скорпионите поставят под въпрос всяка негова дума и никога не вярват на обещания. Още по-лошото е, че колкото и да се опитвате, трудно ще успеете трайно да промените мнението им. Дори и след дълги години връзка, те могат изведнъж да започнат да се държат по-дистанцирано, ако забележат и най-малкия знак, че не сте искрени към тях.

Водолей

Те не смятат себе си за хора, които са подходящи за връзка, затова и смятат, че с когото и да са обвързани, накрая нещата няма да се получат. Точно заради това са убедени, че партньорът им в един момент ще им изневери или ще ги предаде.

За каква любов мечтае всяка зодия

Това постоянно поставя напрежение между Водолея и половинката му, което всъщност в един момент се превръща в причината нещата между тях да не се получат.

Риби

Рибите живеят в един собствен свят, в който всичко трябва да бъде перфектно на всяка цена, особено в любовта. Когато обаче се появи индикация, че нещо в тяхната съвършена реалност не върви по начина, по който те очакват, реагират много рязко и остро и са готови да вдигнат грандиозен скандал от нищото.

Силно емоционални са, затова и преживяват всеки един трус във връзката много трудно и въпреки че след спора бързо прощават, продължават да натякват грешките на партньора си.

Зодии, които пазят емоциите си в тайна

4 са зодиите с най-успешни дълги връзки

Hero Slider