Астро Мания : Зодии10 ФЕВРУАРИ 2020

Седмичен хороскоп от 10 до 16 февруари

Тази седмица повечето зодии ще изпитват затруднения – след засегнатите ще са зодии Овен, Рак, Лъв и Стрелец

В седмицата от 10 до 16 февруари, както се очакваше главната тема е любовта, но същевременно настъпва и периодът на ретроградния Меркурий. Ето с какво да внимава всяка зодия.

Овен

Цяла седмица ще сте скептично настроени по отношение на бъдещето. На работа ще сте подложени под напрежение, а отношенията ви с половинката ще бъдат неспокойни, което ще ви накара да се чувствате несигурни. Накрая на седмицата ще имате възможност да преустановите връзката с партньора си и нещата отново ще потръгнат.

Телец

Възползвайте се максимално от първите дни на тази седмица, когато все още влиянието на Меркурий ще бъде слабо. Дори и да се чувствате неуверени в себе си. Ако до този момент сте изпитвали някакви проблеми в отношенията с близките си, дните преди началото на ретроградния период ще са добър момент да се  сдобрите с тях и да изгладите неразбирателствата.

Близнаци

Въпреки че принципно всеки ретрограден период ви се отразява много негативно, заради връзката ви с планетата, този път Меркурий ще заработи във ваша полза. В началото на седмицата ще сте изправени пред известни затруднения – вкъщи и на работа, но с помощта на близките си ще успеете да се справите с проблемите и на края си седмицата ви ще се подобри значително.

Седмичен хороскоп от 10 до 16 февруари

Рак

Няма да ви лъжем – ще ви бъде трудно тази седмица. Ще се чувствате приковани и типичното ежедневие ще ви задушава. Опитайте се да не предизвиквате спорове с близките и особено с половинката си, защото напрежението ще ви направи заядливи.

Лъв

Има възможност през тази седмица в животът ви да се появят непредвидени ситуации, които да предизвикат трусове на работа. Опитайте се да запазите самообладанието си и да гледате позитивно на случващото се. Същото важи и за отношенията ви с половинката – опитайте се да бъдете по-искрени, за да ви отвърнат със същото.

4 са зодиите, които са най-недоверчиви в любовта

Дева

Късметът ще е на ваша страна тази седмица – ще имате възможност за развитие в личен план и да реализирате плановете, над които дълго време сте работили. Доброто ви настроение ще ви помогне да адресирате проблемите във връзката с партньора ви и да подобрите отношенията си с него.

Везни

Вие сте сред зодиите късметлии, които ще си прекарат страхотно на Свети Валентин – независимо дали сте обвързани, или не. Същевременно ще имате възможността да се отделите от всичко, което до този моменти ви е дърпало назад.

Седмичен хороскоп от 10 до 16 февруари

Скорпион

Тази седмица трябва да бъдете внимателни как разпределяте времето си – не се спускайте веднага във всяка отворила се възможност и не правете прибързани решения. Напоследък отношенията ви с половинката ви са добри и ако внимавате как се държите, особено към края на седмицата, нещата ще стават само по-добре.

Стрелец

Ще се чувствате много емоционални и притеснени, заради влиянието на Меркурий. Ще имате усещането сякаш всичко пропада, но ако разглеждате всеки проблем спокойно, един по един, имате възможност да подобрите седмицата си и дори да направите нещо специално за празника.

Какво всяка зодия има нужда да чуе след болезнена раздяла

Козирог

Имате спешна нужда от промяна, но бъдете реалисти и не прибързвайте да правите нещо необмислено. Дори и в момента да се чувствате несигурни във връзката си, проблемът може да бъде разрешен на по-късен етап. Тази седмица обаче е много благоприятна в кариерен аспект, затова се възползвайте от момента да поработите върху себе си.

Водолей

Възможно е през тази седмица да се чувствате песимистични и тъжни – трябва да се успокоите и да забавите темпото, за да се почувствате по-добре. Страхотна възможност да направите точно това ще ви се отвори покрай Свети Валентин, затова ви съветваме да се насладите на романтична вечер с половинката.

Риби

Започвате седмицата силно – ще се чувствате вдъхновени да се справите с всяко предизвикателство и ще сте много уверени в себе си. Постарайте се и да завършите седмицата по същия начин, като обмисляте всеки свой ход обстойно, преди да предприемете действие.

Love it or hate it: Зодиите и Свети Валентин

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зимна дестинация за почивка според зодията ви
Зодии23 ДЕКЕМВРИ 2022

Зимна дестинация за почивка според зодията ви

Най-накрая можем да го кажем: Честита Нова година!

Идеалната почивка според зодията
Зодии11 ЮЛИ 2022

Идеалната почивка според зодията

Море или планина? Релаксираща почивка или вдигащи адреналина приключения? Звездите разкриват перфектния избор за всяка зодия.

Спокоен Юли за тези три зодиакални знака
Зодии04 ЮЛИ 2022

Спокоен юли за тези три зодиакални знака

Дева, Телец и Козирог с по-различен старт на лятото!

Токсичните приятели и зодиака
Зодии29 МАРТ 2022

Токсичните приятели и зодиака

Приятелството с тези зодии често води до токсична връзка