Дева и Овен са най-големите киселяци по Коледа

Ако искате празниците ви да минат под знака на непрестанно мърморене, критики или неуправляем хаос, оставете се в ръцете на Дева и Овен.

Макар да се различават коренно една от друга, тези две зодии се смятат за абсолютните убийци на Коледния дух. Не че имаме нещо лично – просто черногледството и перфекционизмът на Девата, както и импулсивният и егоистичен характер на Овена никак не помагат да се възцари духът на “тихата и свята нощ”…

Ето и как се класират всички 12 зодии – от истински Коледни вълшебници до убийците на празничното настроение!

Стрелец
Всичко, което е свързано с украса, подаръци и големи събирания хвърля Стрелеца в екстаз. Коледа е стихията на тази зодия. Чак могат да ви подлудят с ентусиазма си, но в крайна сметка с приятели и близки Стрелци ви очакват много цветни и шумни празници, както и много щедри подаръци!

Близнаци
Умни, любопитни и креативни, Близнаците също обичат да се вихрят по Коледа. Красивата и оригинална украса е тяхна стихия. Ще украсят хола, спалнята, фасадата на къщата, ще искат да имат и най-красивата елха в квартала. Обикновено обмислят внимателно какво да подарят и започват шопинга още през октомври.

Козирог
Царете на Коледните списъци. Тяхната мания да планират всичко в детайли идва доста добре по празниците. Ще са се подготвили перфектно с подаръци за всички, ще са направили график на гостуванията и въобще и като гости, и като домакини няма да се оставят никога хаосът да им развали настроението.

Какви са мъжете в любовта според зодията

Лъв
Обожават да посрещат гости, защото нищо не ги радва повече от това да са център на внимание. Декорацията, храната, коктейлите – всичко в дома на Лъва ще е ефектно и достойно за празниците. Освен това, Лъвовете обожават децата и ще ги затрупат с щедри подаръци.