Астро Мания : Зодии20 ДЕКЕМВРИ 2017

Дева и Овен са най-големите киселяци по Коледа

Ето с кои зодии ще прекарате най-весело празниците, както и кои са в състояние да скапят Коледното настроение за секунди

Ако искате празниците ви да минат под знака на непрестанно мърморене, критики или неуправляем хаос, оставете се в ръцете на Дева и Овен.

Макар да се различават коренно една от друга, тези две зодии се смятат за абсолютните убийци на Коледния дух. Не че имаме нещо лично – просто черногледството и перфекционизмът на Девата, както и импулсивният и егоистичен характер на Овена никак не помагат да се възцари духът на “тихата и свята нощ”…

Ето и как се класират всички 12 зодии – от истински Коледни вълшебници до убийците на празничното настроение!

Стрелец
Всичко, което е свързано с украса, подаръци и големи събирания хвърля Стрелеца в екстаз. Коледа е стихията на тази зодия. Чак могат да ви подлудят с ентусиазма си, но в крайна сметка с приятели и близки Стрелци ви очакват много цветни и шумни празници, както и много щедри подаръци!

Близнаци
Умни, любопитни и креативни, Близнаците също обичат да се вихрят по Коледа. Красивата и оригинална украса е тяхна стихия. Ще украсят хола, спалнята, фасадата на къщата, ще искат да имат и най-красивата елха в квартала. Обикновено обмислят внимателно какво да подарят и започват шопинга още през октомври.

Козирог
Царете на Коледните списъци. Тяхната мания да планират всичко в детайли идва доста добре по празниците. Ще са се подготвили перфектно с подаръци за всички, ще са направили график на гостуванията и въобще и като гости, и като домакини няма да се оставят никога хаосът да им развали настроението.

Какви са мъжете в любовта според зодията

Лъв
Обожават да посрещат гости, защото нищо не ги радва повече от това да са център на внимание. Декорацията, храната, коктейлите – всичко в дома на Лъва ще е ефектно и достойно за празниците. Освен това, Лъвовете обожават децата и ще ги затрупат с щедри подаръци.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зимна дестинация за почивка според зодията ви
Зодии23 ДЕКЕМВРИ 2022

Зимна дестинация за почивка според зодията ви

Най-накрая можем да го кажем: Честита Нова година!

Идеалната почивка според зодията
Зодии11 ЮЛИ 2022

Идеалната почивка според зодията

Море или планина? Релаксираща почивка или вдигащи адреналина приключения? Звездите разкриват перфектния избор за всяка зодия.

Спокоен Юли за тези три зодиакални знака
Зодии04 ЮЛИ 2022

Спокоен юли за тези три зодиакални знака

Дева, Телец и Козирог с по-различен старт на лятото!

Токсичните приятели и зодиака
Зодии29 МАРТ 2022

Токсичните приятели и зодиака

Приятелството с тези зодии често води до токсична връзка