Дева и Овен са най-големите киселяци по Коледа

Риби
Радват се на всичко магично, което ги изтръгва от суровата и груба действителност. Затова дните около Коледа са им любими. Не е задължително да ги прекарват в големи семейни компании. Рибите ще са доволни и на това да се сгушат в любимия човек и да си направят заедно празничен филмов маратон.

Телец
Кулинарните глезотии са стихията на Телеца. Затова празниците са щастливо време за този знак. Ако не посрещат гости у дома, със сигурност ще пекат сладкиши и курабийки, които да разнесат на свои роднини и приятели. Всички традиции на Бъдни вечер и Коледа ще бъдат спазени стриктно.

Везни
Романтици и естети, Везните истински се наслаждават на Коледа. Украсата им е стилна и приготвена с много въображение, подаръците – избрани с внимание и опаковани безупречно. А усещането, че всички са в хармония и проявяват внимание един към друг, им носи несравнимо щастие.

Скорпион
Те попадат някъде по средата. Нито превъзнасят Коледа, нито са против малко семейни събирания и глъчка. По принцип не са много социални, но пък са изключително верни на семейството си. Затова, ако близките им държат всички празнични ритуали да се спазят, Скорпионите ще се включат. И ще го направят съвестно и с цялата си енергия.

Тези 4 зодии притежават най-голяма сила