3 зодии, които ще разбият сърцето на зодия Везни

Една от най-обичливите зодии, която раздава любовта си прекалено лесно, трябва да внимава във връзките с тези три знака.

Балансирани, справедливи, с афинитет към всичко красиво – хората от зодия Везни търсят най-доброто от живота устремено, а любовта е слабото им място. В техните очи приказката винаги свършва с щастлива безпроблемна връзка, затова и всячески опитват да избягват конфликтите. Неразбирателствата с партньора истински ги тормозят, затова и да започнат връзка с тези три зодии не е никак добра идея:

Овен

Между противоположните знаци Овен и Везни винаги има голямо привличане, но само това. Когато попаднат във връзка, химията не е достатъчна да запази отношенията им добри и различията им малко по малко унищожават всички топли чувства между двамата. Въпреки че Овенът е привлечен от Везните, той не може да понася романтичната страна на половинката си и всяко малко нещо, с което въздушната зодия показва любовта си. Огнената му натура пък прави споровете особено неприятни и грозни и накрая на връзката винаги зодия Везни е потърпевшата.

7 причини да се влюбите в момиче от зодия Везни

Дева

Въпреки че Девата е изключително грижовен партньор и ще обсипва половинката си с вниманието, което заслужава, тази връзка няма бъдеще. Везните имат нужда от вълнение и разнообразие – нещо, което не биха получили в тази връзка. Същевременно Девите обичат стабилността, затова и нерешителната страна на въздушния знак ги влудява, което само води до още спорове. Повечето сценарии завършват с двамата партньори искрено разочаровани и огорчени от връзката.

Скорпион

Въпреки че вълнението, което връзката със Скорпион може да доведе на зодия Везни, не е малко, не си заслужава да започвате връзка с тях, ако сте представител на този знак. Със Скорпионите няма да намерите нищо общо, а в резултат те ще се опитат да ви променят и да ви накарат да измените себе си. Ако сте готови да поемете риска, можете да си създадете отлични отношения с огнената зодия, но в повечето случаи, връзката свършва с тъжен край.

А сред тези три зодии Везните ще открият своята истинска сродна душа:

Близнаци

Комбинацията от два въздушни знака винаги е успешна и този случай е един от най-ярките примери за това. В тази връзка ще откриете истинската си сродна душа, с когото ще можете да се забавлявате искрено, ще бъдете напълно автентичната версия на себе си, а химията ще е страхотна. Близнаците и Везните приемат различията един на друг и дори ги приветстват, което прави тяхната връзка една от най-щастливите.

Лъв

Двойка, създадена от Рая – Лъвът, който обича половинката му да изглежда добре и да поддържа себе си, а той да отвръща с непрестанни грижи и внимание, заедно с Везните, които обичат всичко красиво в живота и търсят половинка, която истински да ги оцени. И двамата обичате да флиртувате и да се забавлявате, затова нуждите ви в любовта са винаги изпълнени, без да срещате и момент скука.

3 зодии, които ще разбият сърцето на Лъва

Везни

Кой по-добре би разбирал една Везна от още една Везна? Не всяка връзка с хората от еднакъв знак сработва, но вашата е изключение. И двамата знаете какво иска другият и как най-добре да му го дадете, а отношенията ви никога няма да ви доскучаят, защото и двамата цените колко важни са неща като свободата и приключенията, за да оцелее любовта.

Hero Slider