3 зодии, които ще разбият сърцето на Лъва

Лъвовете обичат да чувстват любовта и емоцията на истинско щастие, което времето с любимия им носи. Голям източник на самочувствието им е връзката им затова за тях е важно да открият правилният партньор.

Независимо какви предпочитания имат от половинката си, едно е сигурно – няма да открият правилния сред тези три зодии:

Телец

И двете зодии са амбициозни, обичат красивото в живота и заедно ще се забавляват, докато се наслаждават на лукса – точно затова и често виждаме двойки от Лъв и Телец. Рядко обаче те се задържат, защото упоритите им характери бързо провалят всички добри основи на връзката.

Подемът в отношенията на това дуо е най-тежко за Лъва, защото Телецът е много критичен и бързо откроява онези неща, които не му се нравят, а огненият знак трудно се справя с критиката и приема всяка забележка много тежко.

11 важни истина за връзката със зодия Лъв

Дева

Лъвът е от онези любовници, които искат да демонстрират обичта си възможно най-често и най-явно. Докато Девата пък е по-често сдържана с емоциите си и показва любовта си по съвсем различен начин. Това е първата спънка в отношенията между тази двойка.

Колкото по-дълго остават заедно обаче, тези зодии откриват колко малко общо имат помежду си и връзката им изведнъж се сгромолясва.

Водолей

Като противоположни знаци Лъвът и Водолеят се привличат – въздушната зодия е силно комуникативна и с това предизвиква интереса на огнения знак. Но заедно с комуникативността си, Водолеят се откроява и с острия си език, който лесно може да накърни самочувствието на Лъва.

Обикновено в тази връзка възникват и много проблеми в спалнята, след като двете зодии силно се различават в предпочитанията си.

Ето и кои са зодиите, които ще излекуват сърцето на Лъва:

Овен

Ако искате да видите Лъв щастлив, съберете го с Овен. Химията между тези две двойки е ненадмината и те се разбират страхотно в леглото, а и извън него.

Никой не вдига самочувствието на огнената зодия по-добре от друга огнена зодия. Те знаят как да комуникират помежду си, така че и двете страни да са щастливи, затова и рядко възникват големи спорове или неразбирателства между тях.

Близнаци

Една от най-добрите двойки в зодиака – тази на комуникативните и волни по душа Лъв и Близнаци. Двете зодии си подхождат толкова добре, защото имат еднакви възгледи към света и към любовта.

Обичат флиртовете, не търсят да ограничат партньора си и държат на това да се забавляват във връзката си.

3 зодии, които ще разбият сърцето на зодия Близнаци

Везни

Като две от зодиите, които държат най-силно на красотата и флиртовете във връзката Везните и Лъвовете имат много общо. Тяхната връзка е лесна за поддържане, без скука, но без прекалено много драми.

Тази двойка е от онези, на които всички завиждат… и те го знаят много добре.

Hero Slider