3 зодии, които ще разбият сърцето на зодия Близнаци

+ 3 зодии, сред които Близнаци могат да открият своята сродна душа

Ако сте представител на комуникативната зодия, връзката със скования домошар Телец не е за вас.

Въпреки че в повечето случаи се говори за Близнаците с лошо и те са описвани като главните причинители за края на връзката, всъщност реалността е различна. Те опитват да странят максимално от драмата в любовта – ценят силно приятелите си, искат да се разбират с всички и мразят враждебния тон при отношенията дори с бившите, затова и са искрено разочаровани, когато връзката приключи тъжно.

С тези зодии обаче рискът това да се случи е особено голям:

Телец

Естетът Телец лесно може да привлече вниманието на Близнаците, които си мечтаят за живот, изпълнен с блясък и приключения. Двете зодии са интелигентни и остроумни и това прави началото на връзката им изключително вълнуващо.

Не много след това обаче става ясно, че земният знак, който обича методичността и контрола, никак не е добър партньор за волните Близнаци. Обикновено въздушната зодия започва да се чувства ограничена, подтисната и прикована във връзка като тази, а краят е тъжен и драматичен и за двете страни.

Мъжът Близнаци обича разнообразието и в любовта

3 зодии, които ще разбият сърцето на зодия Близнаци

Везни

Динамиката на тази астро двойка е може би най-интересната сред всички. Близнаци и Везни си подхождат в много аспекти – и двете зодии са силно любознателни и очаровани от света, а разговорите между тях вървят с лекота. Но някъде между флиртовете, шегите и приятните моменти, нещата се объркват.

При тази двойка рискът от изневяра е голям, а малките проблеми не липсват. Обикновено раздялата  е или внезапна и съвсем неочаквана, или точно обратното – много бавна и отлагана във времето, но във всеки случай от нея боли силно.

Кои са най-големите страхове на зодиите в любовта?

Скорпион

Ако трябва да откроим една зодия, която е най-неподходяща за Близнаци, то това без съмнение ще бъде Скорпион. В началото мистериозната му натура ще очарова представителите на въздушния знак и те ще го приемат като загадка, която искат да разшифроват.

В емоционално отношение обаче двата знака нямат абсолютно никаква допирна точка. Разликите помежду им бързо си проличават и връзката им се сгромолясва с много караници и наранени чувства.

3 зодии, които ще разбият сърцето на зодия Близнаци

Ето ги и сродните души на Близнаци:

Лъв

Двете зодии, между които флиртовете са най-смели, а връзката е най-стабилна. Лъвът, който обича вниманието и търси партньор, който ще бъде и най-добрият им приятел, намират всичко, което търсят, в забавния и ерудиран Близнак, но същевременно носят нужната стабилност във връзката, която обикновено липсва на въздушния знак.

Близнаците пък откриват търсеното забавление и разнообразие в отношенията си с Лъва, затова връзката между тях е хармонична и щастлива.

Стрелец

Това се смята за най-успешната двойка между противоположни знаци в зодиака. Въпреки че се предполага, че трябва да са различни, Стрелецът и Близнаците така добре си подхождат, че връзката между тях почти винаги има щастлив край.

И двете зодии постоянно жадуват за разнообразие, пътувания и нови преживявания, затова отношенията между тях рядко са еднотипни и скучни – и точно за това им харесват.

Водолей

Два знака, които не обичат да взимат нещата на сериозно, но успяват да задържат за дълго връзката си – Водолеят и Близнаците пазят тръпката жива и постоянно надграждат отношенията си.

Привличането при тях е както физическо, така и интелектуално, защото и двете зодии са силно любознателни. Същевременно свободолюбивите им натури им позволяват да създават свои собствени правила в любовта, без да се чувстват притиснати от която и да е страна.

Пазете се от тези три зодии – те лъжат най-често и най-изкусно

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Идеалната почивка според зодията
Зодии11 ЮЛИ 2022

Идеалната почивка според зодията

Море или планина? Релаксираща почивка или вдигащи адреналина приключения? Звездите разкриват перфектния избор за всяка зодия.

Спокоен Юли за тези три зодиакални знака
Зодии04 ЮЛИ 2022

Спокоен юли за тези три зодиакални знака

Дева, Телец и Козирог с по-различен старт на лятото!

Токсичните приятели и зодиака
Зодии29 МАРТ 2022

Токсичните приятели и зодиака

Приятелството с тези зодии често води до токсична връзка

С какво вдъхновявате другите според зодията?
Зодии27 МАРТ 2022

С какво вдъхновявате другите според зодията?

Най-отличаващото се качество в характера ви е...