Седмичен хороскоп от 15 до 21 ноември

Първото лунно затъмнение в Телец от 2014 година насам идва тази седмица, за да ни накара да си дадем равносметка и да предизвика промени в живота ни.

Овен

Не търсете бързата печалба тази седмица, а опитайте да проявите търпение. Лунното затъмнение в края на седмицата ще ви принуди да си зададете трудни въпроси за себе си и да потърсите начин да поработите върху това, което искате да постигнете в бъдеще – във финансов, но и в личен план.

Телец

Лунното затъмнение се случва във вашия знак тази седмица и несъмнено ще окаже най-голямо влияние върху вашето ежедневие през идните дни. То ще донесе възможност за ново начало и личностна трансформация, която не бива да пропускате да осъществите. През уикенда пък ще имате възможност да се насладите на приятни моменти с половинката.

Двойките зодии, обречени на нещастна любов

Близнаци

В началото на седмицата трябва да проявите устойчивост и да се потрудите здраво за това, което искате да постигнете на работа. По-късно, когато настъпи пълнолунието в Телец в края на делника, ще имате възможност да помечтаете за бъдещето и да се сбогувате с частица от миналото си.

Рак

Тази седмица ще ви върви в комуникациите и моментите с приятелите ще ви носят повече щастие от преди. Възползвайте се от благоприятния период и прекарайте максимално много време с тях. Уикендът ще предостави възможност да се насладите на приятни и по-важното – нови преживявания.

Лъв

Време е да събудите зоната на кариерата и финансите си и да се потрудите тази седмица. Усилията ви бързо ще бъдат възнаградени, затова опитайте да се съсредоточите и да се фокусирате върху това, което се изисква от вас. През уикенда започва сезонът на Стрелеца, който на вас ще се отрази особено романтично.

Дева

В началото на седмицата може да ви застигнат нежелани емоции, които ще ви объркат и ще разтурят реда в ежедневието ви. Когато се почувствате изгубени, ще ви помогнат близките ви. Затова и е най-добре уикенда да оставите за повече споделени моменти с приятели и половинката.

Най-подходящият детокс според зодията

Везни

Тази седмица ще станете жертва на собствените си емоции и единственият начин ефективно да се справите с тях е да ги споделите искрено. Идните дни може би няма да са най-приятните, но ще ви научат на много. За щастие, уикендът ще превърне негативните емоции в позитивни, зареждайки връзката ви с половинката с нужната доза романтика.

Скорпион

Пълнолунието тази седмица засяга връзките ви и това ще се прояви по няколко начина – ще подобри отношенията ви с най-близките ви приятели и близки, но и ще постави на изпитание доверието ви към някои от тях. Не ви съветваме и в двата случая да взимате големи решения за бъдещето на връзките си, защото емоциите ще помрачат преценката ви.

Стрелец

Готови ли сте за вашия месец? Той започва тази седмица и ви носи надежда за повече щастливи моменти и позитивни преживявания. Преди това обаче фокусирайте енергията си в работата, където предложенията ви ще бъдат оценени, а идеите ще извират от вас непринудено.

Козирог

И за вас седмицата ще бъде емоционална, но ако искате да се справите с объркващите чувства, които се въртят около вас, ви съветваме да доверите проблемите си на близки и приятели. Благодарение на тях, а и на малко време насаме, ще забележите позитивна промяна в края на седмицата.

Уроците, които можем да научим от зодиите

Водолей

Тази седмица ще имате възможност за малко да се откъснете от работната среда и да се насладите на повече почивка и време със семейството и стари приятели. Уикендът отваря врати пред вас и ви води на нови приключения, които сте чакали от твърде дълго.

Риби

Идните дни ще бъдат натоварени, но това може само да ви радва. В комуникациите ще ви върви тази седмица и това ще си проличи както в личен план, така и в професионален. На работа ще откривате нови и нови източници на вдъхновение, а старанието ви бързо ще бъде оценено.

Hero Slider