Научете какво ви очаква това лято в любовта

Научете какво вещаят планените за вашия любовен живот това лято:

ОВЕН
През юни, Венера е във вашия пети дом, който управлява флиртовете. Настроени сте авантюристично и имате желание да опитате от всичко и по много. През август обаче, Венера ще е във вашия дом на партньорствата, така че някоя от закачките ви може да се развие в нещо по-дълбоко.

ТЕЛЕЦ
Това лято ще бъдете по-спонтанни от обикновено, и то в положителен смисъл. Чувствате се свободни да се отдадете на импулсите си, а през август с Плутон във вашия девети дом, има шанс за екзотична авантюра с човек от друга държава.

БЛИЗНАЦИ
Радвате се на прилив на енергия още в началото на лятото. Танцувайте, запишете се на нов спорт или планирайте активна почивка. Най-добрите ви шансове за романтични преживявания ще дойдат през август.

Жената Близнаци е непобедим играч във флиртуването

РАК
Юпитер е във вашия пети дом и още през юни това ще ви донесе късмет в срещите. Определено сте на флиртаджийска вълна, а това е рядка възможност за стестнителните Раци! В средата на юли по време на затъмнението във вашия знак, една авантюра може скорострелно да се задълбочи.

ЛЪВ
От края на юни до средата на август Марс ще е ретрограден във вашия дом на партньорствата. Това ви прави раздразнителни и може да стане причина за конфликти. Но е възможно и на хоризона да се появи бивше гадже и искрата да пламне отново. Само не предприемайте важни стъпки преди 11 август.

ДЕВА
Любовното лято за Девите ще премине под влиянието на Нептун. Това ви прави романтични, мечтателни и прехласнати по фантазиите за перфектния партньор като от филм. Може да изживеете много красиви моменти, но не предприемайте важни стъпки точно сега.

Как трябва да обичате една Дева

Hero SliderPopular