Научете какво ви очаква това лято в любовта

ВЕЗНИ
Поведението ви ще бъде на ръба на хаотичното. Ще сте склонни към импулсивни авантюри, които започват внезапно и приклюват също толкова внезапно. Наслаждавайте се на момента, но не забравяйте във всичко да влагате и доза разум.

СКОРПИОН
Уран ще владее любовния ви живот, а това означава внезапни промени и странни преживявания. Може да хлътнете сериозно по човек, който изобщо не е „ваш тип”. Или да се отдадете на сексуални експерименти, за каквито досега не сте се осмелявали. Изчакайте с важните решения до края на лятото, когато приключва ретгоградната фаза на Марс.

СТРЕЛЕЦ
Вие сте авантюристи по природа, а през юни и първата половина на юли тази ваша черта ще е допълнително засилена. Настроени сте съвсем спонтанно. След средата на юли, в живота ви ще се появи някой, когото познавате от детството си и това може да се превърне в красива любовна тръпка.

Ако Стрелецът ви обича, ще ви го каже направо

КОЗИРОГ
Няма да ви е много до любов през това лято. Но за сметка на това, Уран в дома на забавленията ви гарантира вълнуващи приключения с приятели. Ако сте във връзка, планирайте нещо различно и забавно заедно, за да не попаднете съвсем в капана на рутината.

ВОДОЛЕЙ
Вие също няма да се впускате с голям хъс в преслеване на любовта. До август, Водолеите по-скоро ще се нуждаят от време насаме със себе си. Потопени в своя собствен свят, ще има възможност да изчистят съзнанието си и да поемат напред в края на лятото. Тогава е възможно да се събуди и апетитът им за любов.

РИБИ
Юпитер ви прави дори по-привлекателни от обикновено и поканите валят, но, също като Водолея, и вие ще се нуждаете от известно време, което да прекарвате сами. Подбирайте добре с кого излизате и пестете енергията си. Ако все пак харесате някого по-сериозно, няма да имате никакъв проблем да го плените.

Още от Астро:

Кои зодии изневеряват най-много?

Двата типа хора от всяка зодия

Какво не харесват в една жена мъжете според зодията си

Всяка от зодиите в 6 думи

Hero SliderPopular