Жената Близнаци е непобедим играч във флируването

За жената Близнаци да флиртува е нещо естествено като дишането. Малко обаче са мъжете, които могат да я задържат завинаги.

Често обвиняват Близнаците, че са лицемерни и непостоянни. Първото понякога е вярно, а за второто има ред условности. Истината е, че “непостоянни” е неточно определение, просто защото самата същност на Близнаците е на хамелеон. Не очаквайте от тях да бъдат “постоянни” в смисъла, който останалите 11 зодии влагат в това.

Техният зодиакален символ има две лица. Истината за жената Близнаци е, че две са малко! Тя има безброй лица – и най-близките й понякога имат чувството, че всичките се проявяват едновременно.

 Горещи секс съвпадения за всяка зодия

Тя може да бъде и сантиментална, и закачлива, и студена, и провокативна, и внимателна едновременно. Обяснението е в интелектуалната й и много любопитна натура. Такава жена не може просто да се установи на едно място и да спре да се променя, за нея това би било смърт.

Постоянните й трансформации едновременно очароват и объркват мъжете. Във флирта тя е ненадмината кокетка, която знае как да оплете един мъж в мрежата си. Прави го с жестове, с поглед, с думи – това е нейната игра! В нея Жената Близнаци винаги печели – само си спомнете, че жени като Мерилин Монро и Анджелина Джоли са родени точно под този слънчев знак.

Хората от тези три зодии са най-влюбчиви

За нея играта с мъжете е като да се намираш в магазин за шапки: всяка е различна, всяка примамва със свой собствен характер, а как ли ще ти стои?… Невъзможно е да не пожелаеш да пробваш колкото можеш повече. Жената Близнаци е завинаги изкушена от различното.

Списъкът й с бивши обикновено е дълъг, като с много от тях тя остава приятел, защото e преди всичко интелектуална и не толкова емоционална. Но мъжете, които истински са успяли да я достигнат, впечатлят и да пленят съзнанието й, са малко.

Тя превъзхожда повечето по независимост и интелигентност и това ги плаши. Да я задържи може само много силен мъж, който не се чувства застрашен от променливата й природа и не я задушава. Той трябва да бъде по-умен от нея, да я накара да му се възхищава и да стимулира развитието й, вместо да го ограничава.

3 зодии, които обикновено са доста зле в секса

Разбира се добре с безстрашният Овен и с любопитния и динамичен Стрелец. Везни и Водолей й предлагат добра интелектуална връзка и активен социален живот.

Най-трудно й е да създаде връзка с водните зодии, Рак, Скорпион и Риби. Техните емоционални крайности и обсебващи нужди много я карат да се чувства приклещена в капан и отегчена.

Това са трите зодии с най-лицемерно поведение

Hero Slider