3 зодии, които ще разбият сърцето на Водолея

Тези зодии успяват да привлекат Водолея и да го накарат да се влюби… за да разбият сърцето му по-късно.

Ако познавате някой представител на този знак, ще знаете, че Водолеите са сред най-независимите и самостоятелни личности, които можете да срещнете. Те рядко изпадат в плен на любовта и обикновено те са тези, които имат повече контрол във връзките си. Но както всяко правило си има изключение, така и тук – някои зодии успяват да открият слабото място на Водолеите и да се възплозват от него.

Ето ги трите зодии, с които връзката с Водолея най-често завършва с разбито сърце:

Телец

Този знак успява да завладее Водолея с интелекта си и с това колко здраво стъпил е на земята. И двете зодии не обичат да играят игрички или да изпадат в драми. Но сходството им свършва до тук – след първоначалното привличане Водолеят открива, че ако иска да бъде с Телеца, трябва да забрави за авантюристичната си страна, а скоро след това започва да се чувства задушен във връзката.

Лъв

Лъвът е един от най-огнените и забавни знаци и това привлича Водолея, който си пада по лошите момчета. Но точно това и прави Лъвът опасен за водния знак. Връзката между двете зодии обикновено е като бойно поле за това кой ще бъде доминантният и обикновено Лъвът печели, а накрая Водолеят остава наранен.

Водолеят не говори зад гърба ви неща, които не може да ви каже в очите

Скорпион

Водолеят обича мистериите и нетрадиционното, затова и е заинтригуван от знака, който се отличава най-силно с потайността си. Често в тези връзки обаче Скорпионът, със силния си характер и склонността си към манипулация, успява да накара Водолея да загуби самочувствието си и да започне да се съмнява в себе си. А това е истински кошмар за водния знак.

Три зодии, които най-добре си пасват със зодията:

Близнаци

Две от най-комуникативните и високоинтелектуални зодии как не биха били добра двойка? И двата знака имат разнообразни интереси и обичат динамиката във връзката, затова и успяват да се допълват толкова добре, че да не чувстват нужда да търсят щастието си другаде.

4 зодиакални двойки, чиято любов бие всички други

Стрелец

Единственият по-голям авантюрист в зодиака след Водолея е Стрелецът. Когато тези две зодии се съберат няма и минута скука – те успяват да превърнат всеки ден в приключение, затова и любовта между тях е силна.

Водолей

Няма кой да разбере Водолея по-добре от… Водолея. За разлика от повечето зодиакални двойки от един и същи знак, които не успяват да се спогаждат, тази комбинация дава и на двете страни точно това, от което се нуждаят.

Как да оцелеете във връзката с един Водолей

Hero Slider