Внимавайте за тези седем ретроградни планети през октомври

Четири планети завършват своя продължителен ретрограден период този месец. Какво значи това за нас?

Октомври вече е тук и се очертава да бъде голям месец. Ретроградните планети този път отново са седем, също колкото бяха и през септември, но този път разликата идва от това, че четири от тях свършват своя ретрограден период сега, което лесно може да донесе както повече динамика, така и повече хаос в ежедневието ни.

Планетите, които се връщат обратно към нормалния си ход, са Плутон, който започна ретроградния си период от 27 април и ще го приключи на 6 октомври, Сатурн, който е ретрограден от май, но ще спре да бъде на 10 този месец, както и Юпитер, който обърна посоката на движение през юни, а ще се завърне към нормална дейност на 18 октомври. На същата дата ретроградният Меркурий най-сетне ще отмине и ще ни позволи да се насладим на хармонията в отношенията с другите отново.

Гайд за оцеляване по време на ретрограден Меркурий

Други планети, които продължават да бъдат ретроградни, са Нептун (от 25 юни до 1 декември), Широн (от 15 юли до 19 декември) и Уран (от 19 август до 18 януари). Въпреки че тези планети може да повлияят на емоциите ни, ще ни помогнат да осъзнаем важни неща за себе си и хората най-близко до нас, което отдавна е трябвало да разберем.

Накратко за влиянието на планетите в астрологията

Hero Slider