Седмичният хороскоп за 18-24 януари

Стрелец

През следващите дни внимавайте какво говорите, защото може да си навлечете куп проблеми. Отдайте се на различни мероприятия – постановки, концерти, премиери на книги, групови медитации – всичко това ще ви помогне да върнете кондицията си. Ако планирате да си вземете нова кола, недейте. Сега не е моментът за покупки. Покрай Пълнолунието в събота ще се чувствате доста енергични, диви, секси и готови за нови запознанства и подвизи. Не си оставайте вкъщи, ами се забавлявайте максимално. Стрелците – предприемачи ще постигнат успех, ако стартират нов проект тези дни. Те ще берат плодовете на своя труд след поне седмица.

Козирог

Опитайте се да реализирате всички идеи, които имате в сферата на бизнеса. Ако се подготвите добре предварително, ще постигнете голям успех. Борете се с всички сили и не се отказвайте от нищо. Сега е моментът, в който може да получите предложение за нова работа, която да ви удовлетвори напълно след време. Внимавайте с разходите, за да нямате проблеми в бъдеще. Пълнолунието в събота ви настройва на еротична вълна. Ще бъдете поласкани от наличието на няколко нови ухажора, но ще откажете на всички, тъй като не искате нещо само на физическо ниво. В следващите две седмици обаче, ще срещнете човек, когото сте търсили дълго. Това може да се превърне в нещо дълготрайно.

Водолей

Може би 2016-та е стартирала малко мудно за вас, но в следващите дни това ще се промени. Сега е време да приключите с всичко старо, да обърнете страницата и да започнете на чисто. Вашият независим дух се активизира, така че другите да не очакват от вас да планирате времето си с тях. Обвързаните ще искат все повече да са до своята половинка. Любовните отношения през следващите 6 месеца ще преминат на друго ниво и най-вероятно ще искате да се обвържете по-трайно с човека до вас. Ако имате съмнения за чувствата или намеренията на партньора си, не се притеснявайте да го питате. С ретроградния Меркурий, е много вероятно през следващия уикенд да подновите отношенията си с бивш партньор. Сигурни ли сте, че го искате?

Риби

Мъглата на настроението се спуска през тази седмица и единственото, което Рибите могат да направят, е да се предадат. През повечето време в следващите дни вие ще сте замечтани и сънливи. Това означава, че ще по-малко трудоспособни. Почивайте си редовно, правете йога, отидете на педикюр – това ще повиши вашата продуктивност. Пълнолунието в събота ще ви направи още по-хаотични относно ежедневните ви навици. Отървете се от всичко ненужно – както от дрехите и вещите в гардероба си, така и от хората. Сега е моментът да сортирате всички стари документи, снимки и дрехи. През следващите две седмици, може да бъдете натоварена с нов проект, а това ще доведе до повишение.

Марс определя какви мъже ви съблазняват
Какво мислят зодиите едни за други
Кои са най-добрите съпруги според зодията?