Седмичният хороскоп за 18-24 януари

Тази седмица всички представители на зодиака ще се оживят и ще имате нужда да се срещате с повече хора.

В този момент е много възможно да поискате да се сдобиете с нова техника. Специалистите обаче съветват да не се хвърляте върху необмислени покупки, тъй като все още сме в ретрограден Меркурий и периодът не е подхиодящ за подобни покупки. Изчакайте до 25-ти.

Пълнолунието в събота ще ви направи изключително забавни и купонджийски настроени, така че това е вашето време за парти! Ето какво да очакват всички представители на зодиака:

Овен

Тази седмица се пробужда желанието ви да разтърсите света, а може би дори да го направите едно по-добро място. Сега сте склонни повече от всякога да се вслушвате в чуждото мнение и да работите в екип. А това не е присъщо за вас. През следващите дни ще се замислите за стартирането на нещо ново – сайт за електронна търговия, някакво изобретение или купуването на ново жилище. Изчакайте седмица докато Меркурий е в ретрограден режим и едва тогава предприемете каквито и да е действия. По време на Пълнолунието в събота има голям шанс за зачеване, така че внимавайте, ако не сте готови за тази важна стъпка.

Телец

Тези дни ще са изключително успешни в сферата на кариерата. В известна степен ще сте настроени да рискувате, но внимавайте в този период заради ретроградния Меркурий. Всички недоразумения, които ви притесняват в момента, ще отшумят след 25-ти. Само ако обмисляте добре всичко, ще имате успех. Човек от миналото може да се появи през следващите дни и да ви донесе много радост. Мъжете в живота ви ще изиграят важна роля през тази седмица. Имате нужда от пространство. Затова изчистете ненужните вещи и хора от живота си. Ако живеете сами, ще направите някои подобрения по дома и дори може да помислите за ново жилище. Моля, изчакайте още седмица.

Близнаци

Имате нужда от нещо ново в живота си, от някакво приключение. Ето защо вие ще се възнаградите с пътуване. Резервирайте билет сега. Няма значение с какви пари разполагате, важно е да поемете на път. Може да измислите дори едно малко бягство в пределите на България. В края на седмицата и с Пълнолунието в събота, вашата къща ще се напълни с приятели и смях. В хода на тези закачки ще установите кои приятели наистина си заслужават вашето ценно време. Изчакайте с изготвянето на всякакви договори и документи до 25-ти, когато ще приключи влиянието на ретроградния Меркурий.

Рак

Тези дни се отдайте на партньора и си останете само двамата у дома. Вечеряйте на свещи, отдайте се на палави забавления между чаршафите. Именно по този начин вашата любовна връзка ще се прероди. С ретроградния Меркурий поне още седмица изчакайте преди официално да се похвалите със снимка с любимия в социалните мрежи. Пълнолунието в събота ви настройва на вълна „домашен уют“ и вие сте склонни да прекарвате повече време у дома и дори се замисляте дали да не си купите ново жилище. Изчакайте, бъдете внимателни с бюджета и да се замислите как да увеличите доходите си през следващите няколко дни.

Продължава на стр. ii