Седмичният хороскоп за 18-24 януари

Лъв

Кой им търпение да чака до 14 февруари? Сезонът на любовта за Лъвовете започва сега. Възможно е обаче да се появи някой бивш партньор, с когото трябва да внимавате. Ако имате връзка и се поддадете на спомените и желанието за старата любов, ще имате доста ядове. Ако обаче нямате човек до себе си в момента, може да преоткриете любовта и дори да започнете да мислите за брак и деца с този човек. Пълнолунието в събота е във вашия знак, което води само до хубави емоции за вас. Възможно е да претърпите критика, но не се поддавайте на зложелателите. В момента сте готови да започнете по-здравословен начин на живот. Действайте смело и не се бавете.

Дева

Деви, време е да се вземете в ръце. Ваканционният период вече свърши и сега е моментът да се завърнете към работния процес. Стиснете зъби още малко, за да се радвате на успех след това. Опитайте се да изпълните всичките си задължения. Много е възможно да изпитвате вина заради проточени проекти в работата. Сега е моментът да приключите с всичко. Ако не може да се справите с нещо, не се притеснявайте да развеете бялото знаме. Това не е признак на поражение, а акт за самосъхранение. Започнете всякакви здравословни практики в следващия един месец, за да възвърнете силите си. Кардиото е нещото, на което трябва да заложите след купоните през декември. Намалете и храната, включете и повече зеленчуци в менюто си.

Везни

Време е да възвърнете блясъка, който сте позагубили след празничните дни. Махнете скучните пуловери и заложете на нещо по-нежно и красиво. Направете си прическа, сложете лек грим и задължително си направете маникюр. Но не правете нищо радикално с визията си до следващия понеделник докато премине влиянието на ретроградния Меркурий. Купидон също пърха около вас и сте настроени на романтична вълна. Пълнолунието в събота ви кара да излезете навън и да празнувате без повод. А ако се съберете с приятелите си, партито ви е гарантирано.

Скорпион

Тази седмица повече от всякога няма да искате да излизате от дома си. И как иначе. Снегът навън ви кара да се заровите в топлите завивки с чаша чай в ръка и да забравите за света навън. И вие ще сте склонни да мислите за покупката на нов дом, но сега не е моментът. Изчакайте поне до 25-ти и се посъветвайте с хора от семейството си. Ако решите да се отдадете на работата си обаче, ви чака само успех. Сега е моментът, в който ще преминете на следващото стъпало в кариерната стълбица. Готови ли сте за това? Звездите съветват да скочите и да не се притеснявате от нищо. Дори и да не се приземите стабилно на краката си, няма да претърпите провал.

Продължава на стр. iii