Родените в петък са най-влюбчиви, във вторник – най-борбени

Знаем какво казва месецът, в който сме родени, за нас, сега споделяме и какво разкрива денят от седмицата.

Понеделник

Първият ден от седмицата е повлиян от Луната, оттам идва и името му на английски език “Monday”, и като такъв се обвързва с женското начало и дома. Затова и хората, родени в понеделник, са силно семейно ориентирани. По характер са много интуитивни и емоционални, но лесно се адаптират към промените и с това бързо се справят с препятствията, които се изправят пред тях.

Вторник

Вторникът пък се асоциира с Марс, планетата на силните емоции и борбения дух, затова и родените на този ден са придобили тези качества. Те не се отказват лесно пред предизвикателствата, които се изправят пред тях, и остават смели, независимо какво. Силно енергични са, но и малко нетърпеливи.

Сряда

Меркурий е планетата, която управлява третия ден от седмицата, затова и хората, родени тогава, са най-комуникативните сред всички, лесно се сприятеляват и обичат да изпробват нови неща. Лошата им страна е, че си падат вятърничави характери и множеството им интереси ги правят разсеяни.

Каква зодия сте според японския хороскоп?

Четвъртък

Родените в четвъртия ден от седмицата са най-големите късметлии сред всички. Те са силно повлияни от Юпитер, планетата, която се асоциира с приятните емоции и на която те дължат вродения си позитивизъм. Около тях е невъзможно да не е забавно, затова и те ще бъдат вашите най-добри приятели. Слабото им място е гордостта им.

Петък

Любимият ден на всички неслучайно е под влиянието на планетата на любовта, Венера. Хората, които са се родили в петък, са винаги в сърцето на всяка група, постоянно са влюбени, но и дори по-често са заобиколени от ухажори. В някои случай обаче влиянието на планетата е толкова силно, че родените в този ден стават истински нарцисисти.

Събота

На английски събота се казва “Saturday”, което подсказва и коя планета управлява деня – Сатурн. Тя се асоциира с богатството и свободата, затова и родените в този ден са силно независими и ориентирани към успехите. Здраво стъпили на земята, те могат да бъдат малко педантични, но практичният начин, по който мислят, им печели много успехи в живота.

От кои зодии се раждат серийните убийци

Неделя

Родените в неделя пък са увенчани с ярък характер, повлиян от Слънцето. Тези хора обикновено са много креативни, смели с мечтите си и цветни по душа. Страхотни лидери са и винаги си търсят място под светлината на прожекторите – като една истинска звезда.

Жените от тези зодии не ги бива във връзките

Hero Slider