Родените в петък са най-влюбчиви, във вторник – най-борбени

Какво означава денят, в който сте родени за характера ви?

Знаем какво казва месецът, в който сме родени, за нас, сега споделяме и какво разкрива денят от седмицата.

Понеделник

Първият ден от седмицата е повлиян от Луната, оттам идва и името му на английски език “Monday”, и като такъв се обвързва с женското начало и дома. Затова и хората, родени в понеделник, са силно семейно ориентирани. По характер са много интуитивни и емоционални, но лесно се адаптират към промените и с това бързо се справят с препятствията, които се изправят пред тях.

Вторник

Вторникът пък се асоциира с Марс, планетата на силните емоции и борбения дух, затова и родените на този ден са придобили тези качества. Те не се отказват лесно пред предизвикателствата, които се изправят пред тях, и остават смели, независимо какво. Силно енергични са, но и малко нетърпеливи.

Родените в петък са най-влюбчиви, във вторник – най-борбени

Сряда

Меркурий е планетата, която управлява третия ден от седмицата, затова и хората, родени тогава, са най-комуникативните сред всички, лесно се сприятеляват и обичат да изпробват нови неща. Лошата им страна е, че си падат вятърничави характери и множеството им интереси ги правят разсеяни.

Каква зодия сте според японския хороскоп?

Четвъртък

Родените в четвъртия ден от седмицата са най-големите късметлии сред всички. Те са силно повлияни от Юпитер, планетата, която се асоциира с приятните емоции и на която те дължат вродения си позитивизъм. Около тях е невъзможно да не е забавно, затова и те ще бъдат вашите най-добри приятели. Слабото им място е гордостта им.

Родените в петък са най-влюбчиви, във вторник – най-борбени

Петък

Любимият ден на всички неслучайно е под влиянието на планетата на любовта, Венера. Хората, които са се родили в петък, са винаги в сърцето на всяка група, постоянно са влюбени, но и дори по-често са заобиколени от ухажори. В някои случай обаче влиянието на планетата е толкова силно, че родените в този ден стават истински нарцисисти.

Събота

На английски събота се казва “Saturday”, което подсказва и коя планета управлява деня – Сатурн. Тя се асоциира с богатството и свободата, затова и родените в този ден са силно независими и ориентирани към успехите. Здраво стъпили на земята, те могат да бъдат малко педантични, но практичният начин, по който мислят, им печели много успехи в живота.

От кои зодии се раждат серийните убийци

Неделя

Родените в неделя пък са увенчани с ярък характер, повлиян от Слънцето. Тези хора обикновено са много креативни, смели с мечтите си и цветни по душа. Страхотни лидери са и винаги си търсят място под светлината на прожекторите – като една истинска звезда.

Жените от тези зодии не ги бива във връзките

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Как да се обличате според зодията си?
Астро съвети04 НОЕМВРИ 2022

Как да се обличате според зодията си?

Астрологията и модата се събират и ето какво ви казват.

Любима етно кухня според зодията
Астро съвети09 СЕПТЕМВРИ 2022

Любима етно кухня според зодията

Влияе ли астрологията на вкусовете ни? Е, нека видим.

Идеалната професия според зодията
Астро съвети03 АВГУСТ 2022

Идеалната професия според зодията

Да работиш това, което харесваш е истински късмет. Нека видим коя е подходящата професия за вас според зодиакалния ви знак.

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?
Астро съвети22 ЮЛИ 2022

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?

Ако търсите вдъхновение за нова телевизионна обсесия, звездите идват на помощ.