От кои зодии се раждат серийните убийци

Малко интересна статистика, която казва много за зодиите и техните характери.

Какво превръща един човек в сериен убиец? Според много отговорът се крие в семейната среда от детството, други търсят проблема на физическо ниво и го свързват с дадени здравословни състояния, трети пък намират връзката между престъпниците в техните натални карти.

Последната хипотеза е подкрепена от проучване, проведено през 2008 година от социолога д-р Ян Руис, който разглежда рождените астрологични карти на 300 серийни убийци от цял свят. Той открива, че статистически по-голямата част от тях са родени под знака на тези четири зодии:

Близнаци

Двойната натура на Близнаците обикновено се проявява в желанието им за всестранно развитие и любовта към новите неща, но в някои случаи променливият им характер стига до екстремни нива. Високата им интелигентност им позволява с лекота да залъгват хората около тях и да крият двойствения си начин на живот.

Това се е случило със серийните убийци като Питър Сътклиф, по-познат като Йоркширския изкормвач, Джефри Дамър, известен като Канибала от Милуоки, и Дейвид Ричард Берковиц, убиецът познат с името Синът на Сам – всички те са родени под зодията на Близнаците.

Най-отмъстителнителните хора са родени от тези две зодии

Стрелец

Огненият знак, който обича предизвикателствата и силните емоции, лесно може да прекрачи границата. Представителите на тази зодия са наградени с късмет в живота, което ги кара да си мислят, че всичко може да им се размине и това допълнително увеличава желанието им да надхитрят съдбата. В някои случаи те са способни да развият така наречения божествен комплекс – виждат себе си като по-висши от другите до такава степен, че се смятат за достойни да решават съдбата на хората.

Стрелец е и знаменитият убиец Тед Бънди, както и други престъпници като Роузмери Уест, Магистралният убиец Лари Ейлър и други.

Дева

Това е зодията, от която се раждат перфекционисти до болестно състояние. Те наблюдават всеки малък детайл и обичат да си представят себе си в центъра на собствения си съвършен свят. Обикновено Девите са с високо самочувствие и смятат себе си за по-важни и специални от останалите. “Убийците от тази зодия са екстремно педантични. Те или умело си прикриват следите и дълго остават незаловени, или изпращат съобщение към света, като създават фурор около себе си с грозни и публични убийства”, споделя д-р Ян Руис.

Известни убийци от тази зодия са Алберт ДеСалво, Бостънския удушвач, и Ричард Анджело, познат с името Ангелът на смъртта.

Най-големите използвачи в зодиака

Риби

Въпреки че са смятани за едни от най-емоционалните в зодиака, сред Рибите са серийните убийци с най-много жертви. Тяхната уязвима страна ги кара да влизат в ролята на добри хора, с което успяват да измамят жертвите си. Същевременно тяхната вродена интуиция им позволява да излизат по-лесно от ситуациите и това ги прави по-тудни за залавяне от полицията. Обикновено убийците Риби имат грешна представа за реалността и често са обвързани с окултни практики.

Такива престъпници са Ричард Рамирес, познат с имената “Натрапникът на долината” и “Нощен сталкър”, както и известният убиец клоун Джон Уейн Гейси, върху когото е базиран и героят Пениуайз от книгата на Стивън Кинг.

Hero Slider